Kuru iftira, sadece bir kez izledim.@serhatt sanırım Michele Morrone'u izlemek için saatlerce 365 Days'i izleyip trend listesine sokuyor.
Kadın da olay ama o filmin trend listesinde olmasının sebebi, erkek ya da kadın değil, erotik bir film olması.Kuru iftira, sadece bir kez izledim.Adam öyle bir olay ki tabiki trendlerden düşmeyecek.
Sıradan bir ecünnü nesi olay.Kadın da olay ama o filmin trend listesinde olmasının sebebi, erkek ya da kadın değil, erotik bir film olması.
Sıradan olsaydı film bu kadar gündeme gelir miydi?Sıradan bir ecünnü nesi olay.
Parlak sayesinde geldi zaten.Sıradan olsaydı film bu kadar gündeme gelir miydi?
Squid Game’i halen izlemedin mi 😯😱Seinfeld 8. sıradan giriş yapmış.
Bu konuyla ilgili kim ne iddia etmişti? Unuttum tamamen.@phoebebuffay @xdragxx
Bu arada aşırı zor bir dönemde giriş yaptığını da söylemek lazım. İlk 5 sıra çok güçlü diziler Netflix kitlesi için...
İddia değil de konuşmuştuk sadece.Seinfeld 8. sıradan giriş yapmış.
Bu konuyla ilgili kim ne iddia etmişti? Unuttum tamamen.@phoebebuffay @xdragxx
Bu arada aşırı zor bir dönemde giriş yaptığını da söylemek lazım. İlk 5 sıra çok güçlü diziler Netflix kitlesi için...
Bence ilk gün genel listeye giremez. Neyse geldiğinde göreceğiz, alıntı yaparım bu mesajı.
✍️✍️✍️Bence Seinfeld de çok iyi başlayacak meraktan bakacaktır çoğu kişi ilk günden.
Yaşlandık artık yetişemiyoruz yeni nesil işlere.
Tıpkı Dark gibi habire her yerde ısrar edip ürün yerleştirme misali sağa sola yapıştırdığın için antipati oluşturdu
Ama üzülürüm...Tıpkı Dark gibi habire her yerde ısrar edip ürün yerleştirme misali sağa sola yapıştırdığın için antipati oluşturdubir ara hafif niyet oluşsada sağol onu da yok ettin
Çok iyi bir başlangıç sayılmaz aslında, genel listeye girememiş. Sonuçta biz orada direkt 1 numaradan giriş yapan Friends ile kıyaslıyorduk.✍️✍️✍️
------
Yaşlandık artık yetişemiyoruz yeni nesil işlere.
Ben Friends'in Türkiye'deki popüleritesini asla Seinfeld'le kıyaslamam.Çok iyi bir başlangıç sayılmaz aslında, genel listeye girememiş. Sonuçta biz orada direkt 1 numaradan giriş yapan Friends ile kıyaslıyorduk.
O kadar reklamı yapılmasa, herkesin ana sayfasına düşürülmese o zaman büyük başarı olurdu orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?