Netflix'in Jamie Foxx'lu ''Project Power'' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
project-power-netflix-movie-jamie-foxx-joseph-gordon-levitt.jpg



Başrollerini Jamie Foxx ve Joseph Gordon-Levitt'in paylaştığı aksiyon-bilim kurgu türündeki yeni Netflix filmi Project Power'in fragmanı yayınlandı! 14 Ağustos'ta Netflix platformunda yayınlanacak film, her kullananda farklı bir süper güç yan etkisine yol açan deney ürünü bir hap üzerine yoğunlaşıyor. Konusu itibariyle 2011 yapımı Limitless filmine benzerliğiyle dikkat çeken filmin Netflix tarafından açıklanan resmi hikayesi şöyle:

Beş dakika saf güce sahip olmak için neleri riske atardınız? New Orleans sokaklarında, kullanan herkeste farklı süper güçleri ortaya çıkaran yeni bir gizemli hap hakkında söylentiler yayılmaya başlar. Tek sorun, bu hapı alana kadar neler olacağını bilememektir. Kimileri kurşun geçirmez bir cilde sahip olmak, görünmezlik, olağanüstü kuvvet gibi güçler elde ederken kimileri de bu hapa daha ölümcül bir reaksiyon gösterir. Fakat bu hap şehirdeki suç oranını tehlikeli seviyelere çıkarınca yerel bir polis (Joseph Gordon-Levitt), güce karşı güçle savaşmaya karar vererek genç bir satıcıyla (Dominique Fishback) ve gizli bir intikam arzusundan güç alan eski bir askerle (Jamie Foxx) birlik olur. Bu hapın yaratılmasından sorumlu olan grubun izini bulmak ve onları durdurmak için hapı alma riskine girerler.


İşte geçtiğimiz günlerde yayınlanan o fragman:

 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
"Badman ve Robin'dik hani" mi???

Joseph Gordon'un Robin olacak filmi çıkacak söylentileri yine aklımı yokladı ve üzüldüm:( Güzeldi filmin sonu bee
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Limitless'tan ziyade Upgrade'in upgrade olmuş versiyonu gibi. :) Fakat fragmandan ucuz aksiyon filmi olacakmış havası sezdim, umarım yanılırım. Joseph Gordon-Levitt için başarılı olmasını isterim, adam kayboldu gitti piyasadan. :)
 
  • Beğendim
Reactions: MEnes

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,073
Puanı
860
Konum
İstanbul
Biraz ucuz bir aksiyon filmine benziyor gibi duruyor. Gerçekten Joseph Gordon-Levitt yok oldu ya. Düzgün projelerle gelmesi gerekirken, yeteneği de ortadayken garip garip işlerle geliyor. Popülerliğini yitirdi diye midir nedir bilinmez.
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga