Netflix'e Karşı Dev Birleşme!

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,501
Puanı
1,060
1621371146972.png

WarnerMedia varlıklarıyla ; reality TV devi Discovery birleşiyor.

2018 yılında Time Warner'i 85 milyar dolara satın alarak sektöre giriş yapan BD merkezli telekomünikasyon şirketi AT&T; sahibi olduğu içerik üreticisi WarnerMedia'yı; rakibi medya ve eğlence şirketi Discovery ile birleştirerek 150 milyar dolar değerinde bir talebe bağlı video servisi oluşturma anlaşmasına yaklaştığı belirtildi.

The Guardian'da yer alan habere göre,vergisiz bir birleşmeyi öngören bu anlaşma yakın zamanda açıklanacak.Anlaşma resmileştiğinde Warner Bros'un dizi ve filmleri ,HBO,CNN ve Discovery bir araya gelerek talebe bağlı video servis girişimi oluşturacak.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
HBO Max şu ana dek beklentilerin çok altında kaldı. CNN + Discovery'yi yanlarına alıp daha güçlenmeyi hedefliyor olmalılar. Fakat tek platform mu olacak paket halinde mi satacaklar tam anlamadım.

Bu olası birleşmenin BluTV'yi de nasıl etkileyeceği merak konusu. HBO Max içeriklerinin tamamen BluTV'ye gelmesi demek olsa süper olurdu. :A

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Netflix'ten çok Disney'e karşı yapılan bir birleşme bu. Rekabet kurulu bu işe taş koymaz umarım.

@mesmeso @bazinga Ülkeyi hatırlayamadım Fransa yada İtalya 2 Dev Medya şirketi birleşip 9 kanal bir araya gelecekmiş Rekabet kurulu onaylarsa. Tabi bu konudan bağımsız aklıma geldi :A :A :A

Bugün bu haberlerin içinde gezindimde sürekli.

• Beğendim
Reactions: bazinga and mesmeso
@mesmeso @bazinga Ülkeyi hatırlayamadım Fransa yada İtalya 2 Dev Medya şirketi birleşip 9 kanal bir araya gelecekmiş Rekabet kurulu onaylarsa. Tabi bu konudan bağımsız aklıma geldi :A :A :A

Bugün bu haberlerin içinde gezindimde sürekli.
Az kanaldan çok kanala geçilen yıllardan sonra işin içine para girince mecburen ibre tersine döndü ve büyük balıklar küçükleri yutmaya başladı. :)