Netflix, Terra Nova'yı Döndürebilir!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,085
Reaksiyon puanı
49,740
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Netflix bir başka Fox dizisini daha hayata döndürecek mi? Geçtiğimiz günlerde Fox tarafından iptal edildiği duyurulan bilim-kurgu drama Terra Nova'nın yapım şirketi 20th Century Fox'un, Steven Spielberg ve Jon Cassar'ın idari yapımcı kadrosunda bulunduğu diziyi diğer yayın organlarına, özellikle kablolu bir kanala pazarlamak için görüşmelerde bulunmayı planladığı ifade edilmişti. Çok geçmeden konuyla ilgili söylentiler ortaya çıkmaya başladı.


Terra Nova'nın ikinci sezonunun, ABD ve Kanada'da ortalama 25 milyon aktif üyesi bulunan, Avrupa ve Asya'ya açılma planları olduğu duyurulan online film, dizi izleme ve kiralama servisi Netflix üzerinden devam edebilme ihtimalinin olduğu haberi günün en çok konuşulan gelişmelerinden birisi oldu.


EW ve Deadline'ın haberine göre, dizinin yapımcı şirketi 20th Century Fox TV, Terra Nova'ya ikinci bir hayat şansı vermek için Netflix ile görüşmelerini sürdürüyor. 20th Century Fox TV ve Netflix hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Kasım ayında yaptıkları anlaşma ile Fox kanalında 2003'2006 yılları arasında üç sezon boyunca süren komedi dizisi Arrested Development'ın yeni bölümlerini 2013'ün ilk aylarında izleyicilerle yeniden buluşturma konusunda uzlaşmaya varmış ve diziyi tekrar hayata döndürmüşlerdi.


Terra Nova'nın reyting başarısının yanında diziyi kayıt edip sonradan izleyen kesimin oranının da yüksek oluşu Netflix için mantıklı bir seçim olabilir görüşleri hakim. Ancak, devasa setleri ve görsel efektleri ile pahalı bir gösteri olan Terra Nova için Netflix'in kendi bünyesinde bu işe kalkışması konusunda haliyle belirsizlikler mevcut.


Jason O'Mara, Shelley Conn, Christine Adams, Stephen Lang
gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi 26 Eylül 2011'de iki saatlik prömiyerle ekran macerasına başlamış ve 19 Aralık 2011 tarihindeki iki saatlik sezon finaliyle 13 bölümün ardından ilk sezonunu noktalamıştı.


Dizimizi