Netflix Türkiye'den 4 Yeni Dizi Geliyor! Dizilerden İlk Detaylar!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,805
Reaksiyon puanı
57,006
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1594991997433-5-d-6-e-568-a-2269-a-21-b-343-e-01-ee.jpg


Netflix Türkiye'den 4 yeni dizi geliyor.

Geçtiğimiz akşam düzenlediği görkemli davette yeni sezon projelerini tanıtımları ile duyuran Netflix Türkiye, 2024 yılı içerisinde yayınlanması beklenen yeni dizilerini de duyurdu. Henüz hazırlık çalışmaları devam eden diziler şöyle:
  • Asaf
Yapım: Idea Film
Yönetmen ve yaratıcısı: Özgür Önürme
Konusu: Asaf, eşi ve oğlu tarafından terk edildikten sonra hayatını düzeltmenin bir yolunu bulmaya çalışan, güçlü ahlaki değerlere sahip sıradan bir Uber şoförünün, talihsiz bir araba kazası sonucu hayatının değişmesini konu alıyor. Bu kaza ile yanlış insanların piyonu haline gelen Asaf'ın hayatı sonsuza dek değişecektir…
  • Kasaba
Yapım: Bir Film
Yönetmen: Seren Yüce
Senarist: Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal
Konusu: Çocukluk arkadaşlarıyla birlikte, kaza yapmış bir aracın bagajında para dolu çantalar bulan iki kardeş, kendilerini bir kedi-fare oyununun içinde bulurlar. Hayal bile edemeyecekleri kadar para bulan bu üçlü, hayatlarını değiştirecek bu şansı kullanabilecek mi, yoksa oynamaya başladıkları oyunu kaybetmeye mahkum mu olacaklar?
  • Yepyeni bir Berkun Oya Projesi
Konusu: Anne, baba ve çocuk… Bir çekirdek ailenin oluşumunu ve uzun yıllara yayılan maceralarını konu alan hikâye, kendine has bir gerçeklik gezegeninde, alışılmışın dışında bir izleme algısı yaratarak ilerliyor. Hayat ve öncesi, ölüm ve sonrası… Geniş bir zaman yelpazesinde, çekirdek ailenin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla yüzleşmelerine ve çatışmalarına şahit oluyoruz.
  • Kimler Geldi Kimler Geçti
Yapım: Ay Yapım
Senarist: Ece Yörenç
Konusu: Kimler Geldi Kimler Geçti; “ilişki durumu karışık”, morali çok yüksek bir “Aşşırı aşk” hikâyesi. Birkaç düğün önce, “ilk aşk”tan hemen sonra, bazen “bench”de, bazen “ghost”ta, bazen kaçan, bazen kovalayan, ilişki ararken “ilişmeler”e yakalanan Leylaların, Ömerlerin, Sarpların, Şeyyazların ve Cemlerin modern hayat sancısı.
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,925
Reaksiyon puanı
2,884
Puanı
360
Yaş
24
Kasaba projesi ilgimi çekti. Yeni daha çok proje duyurulacak anlaşılan. dijital sektör için iyi zamanlar.
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,591
Reaksiyon puanı
62,908
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Dördü de ilgi çekici görünüyor ama özellikle Berkun Oya projesi olunca insan ayrı dikkat kesiliyor. Nur Sürer de yakın zamandaki röpörtajında "bir bölüm oynayacağım" demişti. Cici de güzeldi ama Bir Başkadır gibi uzun uzun derdini anlatacak bir dizi daha izlemeye hayır demem. :Z

Fatma 2. sezonu beklerken Özgür Önurme şimdiden başka işi hazırlamış olur olur izleriz. :Z

Ece Yörenç'in bu dizisi de sansüre takılmaz umarım. :A

Kasaba'yı Deniz Karaoğlu yazıyormuş. :eek: İki kez tiyatroda izleyip oyunculuğuna hayran kaldığım bir isimdi, senaristliğinin nasıl olduğunu da şimdiden merak ettim.
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,217
Reaksiyon puanı
62,837
Puanı
1,060
Dört projede ilgi çekici görünüyor ama işleyiş ve senaryo önemli. Yolları açık olsun. Netflix bomba gibi geliyor yine.