Netflix, Türkiye’deki üyelik ücretlerine zam yaptı!
Yeni üyeler için bugünden, mevcut üyeler için ise yeni fatura döneminden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar; Temel Plan aylık 99,99 TL (
En iyi paketi Sadece 7 Dolarcık😂😂😂😂
Netflix, Türkiye’deki üyelik ücretlerine zam yaptı!
Yeni üyeler için bugünden, mevcut üyeler için ise yeni fatura döneminden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar; Temel Plan aylık 99,99 TL (63,99 TL), Standart Plan aylık 149,99 TL (97,99 TL), Özel Plan aylık 199,99 TL (130,99 TL) olarak belirlendi.
Kuz senin kankalarının Onlyfans hesaplarının aylık aboneliği en az 5 dolar kaliteye göre 25 dolara kadar çıkıyor çok mu bu yani 7 dolarlık Erinç bunağının söylediği gibiBu aralar ne sık zam yapar oldular.
En iyi paketi Sadece 7 Dolarcık😂😂😂😂
O ne kullanmıyorum?Kuz senin kankalarının Onlyfans hesaplarının aylık aboneliği en az 5 dolar kaliteye göre 25 dolara kadar çıkıyor çok mu bu yani 7 dolarlık Erinç bunağının söylediği gibi
Gerçekten de öyle işin suyunu çıkardılar.Bu aralar ne sık zam yapar oldular.
Sence ?Ben de ucuzluk algımı kaybettim açıkçası pahalı mı şimdi bu?
76 dan fazladır bence. Yıllar önce izlediğim çiçeroya 60 küsür tl vermiştim bilet parası.Türkiye de ortalama bir tam sinema bilet fiyatı 76 tlymiş!
Burdan fikir yürütebiliriz.
Algını kaybettiğin içindir.Bilmiyorum işte
Hafta sonu 121 liraya izledim, normal sinemada 2D film.76 dan fazladır bence. Yıllar önce izlediğim çiçeroya 60 küsür tl vermiştim bilet parası.
76 tl zaten Türkiye tam bilet ortalaması.. Sinemanın kalitesine göre 100 tl üzerine çıkan mekanlar var @GizmenHafta sonu 121 liraya izledim, normal sinemada 2D film.
Konuştu Frank Reis 😂😂 Bacalardaki franglardan yolla kanka 🤭😅Allah yardımcınız olsun. Gelire göre cidden fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?