Netflix, Türkiye'de En Çok Hangi Dizileri İzlediklerini Açıkladı!

Ruth zor kızdır boşver onu sen, Martin'in kızını al o kolay lokma
Atypical de tırt bir şeye benziyor izlemem herhalde onu ya benim aklımda daha güzel diziler var
ruthla alakanı tümden bitir ben geldim artık

martinin kızının yanına adres sormak için uğrasan soyunup kucağına atlar insanın
o kadar kolay olmamalı hiçbirşey olayın esprisi kalmıyor

Vardır aklımda bulunsun
forumda konusu varmı acaba
forumda diziyi üç kişi izlemiş konu açmayı akıl edememişlerse yuh onlara
konu açmadınızmı @Forumdash @MasacRE-

Vardır aklımda bulunsun
forumda konusu varmı acaba
Buyur

https://fav10.net/forum/threads/ozark-dizi-yorumları.270142/

O zaman da sormuşum izliyor muyuz diye @Harunnn60 a beğenmeyince tek başına sessiz sedasız izleyip bitirdim ben

Konu yukarıda

Ne güzel işte, hiç uğraşmana gerek yok Martin'in kızı iyidir iyi al hayrını gör

@MasacRE- izlşyorsa hevesim kaçtı vlla

Harun da yok Twd -Punisher izleyemedim henüz yarın bakıcam onlara

Ozar ka bu Noel tatilinde belki bakarım ama ecünnü dizisine bakmam @destere
Twd'yi izledim ben yine zayıf bir bölümdü geçen bölüm kadar olmasa da
Punisher'i de Harun gelene kadar eksik iki bölümümü izlerim sonra bekleriz Harun beyi

Ohhh bee sana tavsiye etmeyi çok istediğim diziydi
İzlemen iyi oldu. Ben de kardeşini sevdim. Piskopat ruhlu ama şimdilik bişey yok.

Ben durum güncelemesinde bi ara OZARK'ın konusu olmadiği isyan etmiştim. Zorla acıldı yani ama yorum yapan yoktu benden başka

Sen de tek bir tane yorum yapmışsın zaten, kimse olmayınca ben öyle izleyip geçtim
2. sezona ekip kalabalıklaşırsa yorumlayarak gideriz artık

Sen de tek bir tane yorum yapmışsın zaten, kimse olmayınca ben öyle izleyip geçtim
2. sezona ekip kalabalıklaşırsa yorumlayarak gideriz artık
Ben bitirmeden konusunu açalim diye seslenmiştim ama oralı olunmayınca bende hepsini bitirdim sonra ESİD bölümünde isyan ettim
Sezonu oraya yorumlayıp sonra kopyaladım konuya
Olsun 1 tane 1 tanedir. Sen oraya yorum yapsaydın ben favori yarişmasında öğrenmezdim senin de izlediğini

netflix gelince haftaları beklemek mazi oldu öyle olunca netflix den takip edenler çok kısa sürede tüm bölümleri izliyor yoorum yapmaya fırsat kalmıyor
oysa eminim en az izleyen 4 kişi vardır forumda

biz lucifer ı üç kişiyle sayfalarca doldurabiliyorsak 4 kişi bir kamyon dolusu yorum yapardı ama işte netflix buna engel olmuş

Ama adamlar tek oturuşta izlemelik dizi yapıyorlar
Haftalık olsa izleyemem heralde
Ama böyle olunca heycanla hemen acıp izliyorsun. Tadı damadiğinda kalıyor. Benim yazdan beridir en keyifle izlediğim diziydi. Sonra Stranger Things oldu
Hala üste dizi gelmedi kaç aydır.

Ne tuhaf isimli diziler çıkmış görmeyeli
Bi yabancı dizi bölümüne dadanmam lazım bir ara

Aynen Netflix olayı da var, insanın elinin altında olunca bütün bölümler direk izleyip bitiresi geliyor

Ya bu arada bir şey diyeceğim konunun başıyla ilgili. Sizce de çok saçma değil mi ya liste. Stranger Things, Narcos, House of Cards, 13 Reasons Why falan hiçbiri yok nasıl iş bu Netflix'in en popüler dizileri bunlar değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum

orda kore dizileride var dediğim bir dizi vardı o gün ismini söylemiştim Bimilui Soop , netflix den izleyebilirsin imdb puanıda bayağı yüksek 8.8 gibi

Ne tuhaf isimli diziler çıkmış görmeyeli
Bi yabancı dizi bölümüne dadanmam lazım bir ara
ozark dan başla işe

Bi eksiklik var gerçekten

hepsini geç jessica jones da yok yani akıl alır gibi değil ona sinir oldum
)

ama bu sezon yayınlanmadığı için olabilir
bu arada narcos u sevmedim

orda kore dizileride var dediğim bir dizi vardı o gün ismini söylemiştim Bimilui Soop , netflix den izleyebilirsin imdb puanıda bayağı yüksek 8.8 gibi

ozark dan başla işe
Şu aralar hayatıma Kore dizisi alamam
Ama Sun'ın dizisi diyorsan yazın izlicem kesinlikle