Netflix Dizisi Stranger Things 4. Sezon Onayını Aldı!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,117
Puanı
1,060

Netflix'in büyük bir ilgiyle izlenen bilimkurgu dizisi 'Stranger Things', 4. sezon onayını aldı.

3. sezonu 4 Temmuz'da yayınlanan dizi rekor kırarark dört günde 41 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

4. sezon ile ilgili henüz tam bir detay verilmezken, dizinin YouTube kanalında yayınladığı videoda karakterlerin artık Hawkins’te olmayacağı bilgisi dikkat çekti.

Kaynak: https://www.svt.se/kultur/stranger-things-far-en-fjarde-sasong

3.sezonu daha bakmadım sezon onayı almasıda muazzam 5.sezon onayıda almasını umuyorum ??

Reactions: Dosi
3. sezonu dün bitirdim, yeni sezonu bekliyorum.
Umarım gelecek yıl yine geç olmadan temmuza yayınlarlar.

Reactions: Dosi and Turkuazz
İyi bir dizi.

4. sezonu son olsun artık, her sezon aynı şeyler tekrarlanıyor...

Reactions: Ahmed and Dosi
3.sezonu daha bakmadım sezon onayı almasıda muazzam 5.sezon onayıda almasını umuyorum ??
4. sezonu son olsun artık, her sezon aynı şeyler tekrarlanıyor...
Bende Masacre ile ayni fikirdeyim. 3. sezondaki yorumundada belirtmiştim..
Bu arada haberin hepsini eklemedim konuya, dizinin senaristleri Netflix ile anlaşmış ve uzun yıllar çalışacağız demişler. Yeni proje olacakta ama sanki bu dizinin devam edeceğininde bir sinyali bu. 3. sezon baya ilgi gördü fakat önceki sezonların birebir kopyasıydı

Reactions: MasacRE
Netflix'in en popüler dizisidir bu dizi, böyle tutmuşken bırakacaklarını sanmıyorum zaten ben de

Netflix'in en popüler dizisidir bu dizi, böyle tutmuşken bırakacaklarını sanmıyorum zaten ben de
Ben 3. sezonu izlemeyektim yorumları beğenmemiştim, ama sonra dur bi ilk bölüme bakayım dedim hop sezonu bir gecede bitirdim
Tatilde kafa izni yaparken internetli ortam denk gelince iyi değerlendirdim

Diğer sezonlardan farkı yoktu, 4. sezona bakarmıyım bilmem. Sizin yorumlara bakarak düşünecem durumu

Ya akıyor gidiyor dizi zaten onda bir sıkıntı yok da yeter yani devam edecek bir konusu yok dizinin

Ya akıyor gidiyor dizi zaten onda bir sıkıntı yok da yeter yani devam edecek bir konusu yok dizinin
Olurmu, daha El birazdaha büyüyecek, çoçuğu olacak, onunda özel güçleri olacak, böyle uzaaar gider
Tr dizileri gibi sıkmıyor en azından

Olurmu, daha El birazdaha büyüyecek, çoçuğu olacak, onunda özel güçleri olacak, böyle uzaaar gider
Tr dizileri gibi sıkmıyor en azından
Hahah iyi ki sen yazmıyorsun senaryoyu
Yok ya sıkmıyor zaten süreler de kısa, diziyi de izlemesi keyifli ne olursa olsun

Hahah iyi ki sen yazmıyorsun senaryoyu
Yok ya sıkmıyor zaten süreler de kısa, diziyi de izlemesi keyifli ne olursa olsun
Aa ama bence büyük ihtimalle böyle olacak eğer daha bir kaç sezon daha sürecekse

Benden harika senaryolar çıkar be! Küçükken aksiyon sahneleri hayal edip kahramanlık taslardım
içimdeki aksiyon sevgisi ergenlikten sonra öldü nedense

Diziyi en başta iki sezonluk olarak tasarlayıp, gösterilen yoğun ilgiden ötürü uzatmışlar diye okumuştum bir yerde. Ama dördüncü sezonla final yapmayı düşünüyorlarmış, senaryodan falan değil de çocuklar büyüdüğü için.
Bir röportajda söylemişler. @MasacRE

Reactions: MasacRE and Dosi
Umarım öyle olur. Bazı şeyleri tadında bırakmak iyidir.
Daha senden bildirim gelmelerine alışamadim

Reactions: Sherlock
Efsane dizi herkese tavsiye ederim

Konu hortlayınca yazmak istedim.
Ellerimizde büyüyorlar

Yav cidden bu dizinin yeni sezonu ne zaman gelecek

En son 1 sene sonrasında yeni oyuncu hakkında yazmışım

Bu yaz gelir belki 4. Sezon