Ay Yapım'dan 3 dizi var bekle fetret yine upret dönemi yaşayacağız inş.Daha yeni başlıyoruz. Hızım hikaye cepte gibi. Kadın dizisi cepte. Şevkat cepte. Diziler ile damga vuracak kanal. Show yine fetret dönemine girebiliril
Ay Yapım'dan 3 dizi var bekle fetret yine upret dönemi yaşayacağız inş.Daha yeni başlıyoruz. Hızım hikaye cepte gibi. Kadın dizisi cepte. Şevkat cepte. Diziler ile damga vuracak kanal. Show yine fetret dönemine girebiliril
Ay Yapım'dan 3 dizi var bekle fetret yine upret dönemi yaşayacağız inş.
İkisi de star isimler değil ki.Kerem'in, Kadir'in dizisini batıran Ay Yapım yapıyorsa işin yaş.
İkisi de star isimler değil ki.
Rihanna'nın arap aşkı ne oldu.Abd'nin tek bir starı ile kıyaslıyoruz yalnız türkiyenin tüm starlarını.
Abone sayısında neyse de izlenmede NETD'nin bu kadar ezilmesi çok sıvanacak bir şey degil. Hem sen laf etsene netdye niye savundun
Bu işte artık bi marka oldum. Aslında Rihanna ile açacaktım konuyu ama yetersiz çıktı Rih.s s
Rihanna'nın arap aşkı ne oldu.
Aman iyi bari bir an evlenecek diye korktum.Gönül eylemiştir her halde. Milyonları yedi terk etti bence
Aman iyi bari bir an evlenecek diye korktum.
Justinim aşkitom
Tabiki de izlenmez. O varoş bizim şarkıcılar kim Justin kim. Tabi bazı kişiler hariç. Sezen Aksu, Tarkan, Sıla, Nil falan hariç.
Ama o daha yeni ya ondan. Öyle çok ortalarda yoktu o yeni çıkardı.Tarkan'da var listede
Ama o daha yeni ya ondan. Öyle çok ortalarda yoktu o yeni çıkardı.
Amaaaan o zaman ne yapalım. Tarkanda bir Justin etmez yani.Olsun napalım sonuçta netd bünyesinde oda
Amaaaan o zaman ne yapalım. Tarkanda bir Justin etmez yani.Justinimin o vücudu yüzü şeyi(görmesem de)Yani ay dur banyoya gideyim.
Atsana bana ya bulamadım ben araştırdım ama.Çıplak resimleri vardı onun ben görmüştüm.
Aletin 8 inç olduğu doğru mu?Çıplak resimleri vardı onun ben görmüştüm.
Atsana bana ya bulamadım ben araştırdım ama.
Aletin 8 inç olduğu doğru mu?
Orlandonunki arşivimde benim.Nerden bulayım arşiv mi yakacağım çocuğun şeyini. Haberleri vardı şuan bulamam. Orlando ile yarışa girmişlerdi ikiside soyundu.
Orlandonunki arşivimde benim.Ara sıra bakıyorum.Ama Justin yok lütfen bul ya aradım bulamadım .
Sana verdiğim oyları vermez olaydım.Uza bi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?