Bu transferin ardından izleyeceğim kesinleşti benim de.Harikaama diziyi izlemeyi düşünmüyorum keşke izleyebileceğim bi dizi de olsaydı
Bu transferin ardından izleyeceğim kesinleşti benim de.Harikaama diziyi izlemeyi düşünmüyorum keşke izleyebileceğim bi dizi de olsaydı
Mafya anası olmayacak mı yaniHazal Subaşı'nın adı geçtiği Bahar karakterine hayat verecekmiş ve Uraz ile partnermiş.
@xemrexxx @Gerekli24 @cookies @Ahmed @slhttnmtl @Alos
Ne mafya anası be? 😱 Daha 18 yaşında ya var, ya yok.Mafya anası olmayacak mı yani
Hazal Subaşı'nın adı geçtiği Bahar karakterine hayat verecekmiş ve Uraz ile partnermiş.
@xemrexxx @Gerekli24 @cookies @Ahmed @slhttnmtl @Alos
Konuya "daha önce yorum yapanları" etiketledim. Hazal Subaşı kesin oldu diye bir şey dememişti, görüşülüyor demişti.Birsen ablan yalan haber yaptı bak hani Hazal olacaktı partneri Bahar oyduayrıca beni niye etiketlemedn
Konuya "daha önce yorum yapanları" etiketledim. Hazal Subaşı kesin oldu diye bir şey dememişti, görüşülüyor demişti.
Haberi okuyabilirsin.He canım he
Haberi okuyabilirsin.
Çukur'un Meke'si Üç Kuruş'ta - Birsen Altuntaş
Ay Yapım'ın yeni sezonda merakla beklenen dizilerinden biri de Üç Kuruş...www.birsenaltuntas.com
Hayır. Uraz sosyal medya hesabından Hazal'ı takip edince diğer dizi haber hesapları ve fanlar Hazal oldu diye ortalığı yıktılar.Tamam bundan sonra yine oldu diye haber yapmamışmıydı ya
Hayır. Uraz sosyal medya hesabından Hazal'ı takip edince diğer dizi haber hesapları ve fanlar Hazal oldu diye ortalığı yıktılar.
Daha önce dizi için deneme çekimi yapılmış ve o deneme çekiminde bir araya gelmiş Uraz, Hazal, Aslıhan vs. Ondan dolayı etmiştir.E Hazal dizide olmasa Uraz neden takip etsin ki ya
Daha önce dizi için deneme çekimi yapılmış ve o deneme çekiminde bir araya gelmiş Uraz, Hazal, Aslıhan vs. Ondan dolayı etmiştir.
Neden yakışmasın?Off Nesrin Uraza yakışmaz yaa
Neden yakışmasın?
Kız seninle partner olmayacak nesrin le olacak Uraz ne ablasıYaa Urazın ablası gibi duruyor yanında Hazal daha iyiydi
Hayır, Ekin ile değil. Uraz ile partner olacak.nesrin ile ekin mi partner olacak o zaman? yorumları okudum hiç bir şey anlamadım? uraz boy ve fizik olarak daha iyi taşırdı nesrini. doğru anladıysam castta problemler var
Hayır, Ekin ile değil. Uraz ile partner olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?