Neslihan Yeldan ve Selen Uçer 'Evlilik Hakkında Her Şey'e Konuk Oluyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Selen Uçer ve Neslihan Yeldan 'Evlilik Hakkında Her Şey'e konuk oluyor!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, birbirleriyle rekabet halinde olan boşanma davası avukatı 3 kız kardeşin etkileyici hikayesini ekrana taşıyacak olan diziye Selen Uçer ve Neslihan Yeldan konuk olacak.

Öte yandan çekimleri devam eden dizide Sumru Yavrucuk'un eşine ise Levent Özdilek hayat verecek

Evlilik Hakkında Her Şey, yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Bu her bölüm böyle konuklar gelecek mi acaba. İlk konuklar (özellikle Selen Uçer) harika.
Her bölüm veya birkaç bölümde bir görsek harika olur.

Levent Özdilek de sevdiğim bir oyuncu, harika kadroya harika oyuncu.

Aydın Hocam yeni sezonda olmayacak mı dehşet yıkıldım şu an.
@Cervantes @Hazem

Açıkçası bu kadar ünlü isimler konuk olmaz diye düşünüyordum sevindim iki oyuncu da çok iyi.

Reactions: Cervantes
Her bölüm davalar olacaksa ünlü isimler de gelir illa ki.

Her bölüm davalar olacaksa ünlü isimler de gelir illa ki.
İşte benim merak ettiğim kısma çıkıyor.
Her bölüme bir dava fazla kaçar gibi ama, Kırmızı Oda gibi 3-5 bölümlük bir süreç izleyebiliriz.

Bu arada umarım böyle tüm ünlü konukları harcamazlar ve şu dizinin bari bir kısmında Hazal Kaya olur.

Reactions: Emre Ozansoy
Aydın Hocam yeni sezonda olmayacak mı dehşet yıkıldım şu an.
@Cervantes @Hazem

Açıkçası bu kadar ünlü isimler konuk olmaz diye düşünüyordum sevindim iki oyuncu da çok iyi.
Çok şaşırdım şuan, sahneleri az oluyordu Kırmızı Oda 'da. Belki iki dizide birden yer almaya devam edebilir. Çünkü Gülseren Budayıcıoğlu' nun eşi ile trajik bir hikayesi var. Onu yansıtacaklardır mutlaka diziye diye düşünüyorum.

Reactions: Aserat
Böyle ünlü isimlerin konuk olacağı hiç aklıma gelmiyordu açıkçası, ben müvekiller figüran olur geçer diyordum ama şaşırdım. Her bölüm biri çok olur, 2-3 bölümlük davalar yeterli olur bence de.

Hazal Kaya'yı bir diziye katmazsan olmaz değil mi?

Reactions: slhttnmtl
Ben hiç orasını düşünmedim ama böylesi çok iyi oldu.

Hazal Kaya'yı kaliteli işlerde böyle fırsatlar varken görmek istiyorum sadece, bazıları gibi kalitesi yerle yeksan olmadığı için iki durup bir dizi yapmıyor.

Reactions: Emre Ozansoy
Adam en başlarda hastaydı ama sonra doktora gittiler ve hastalığıyla ilgili iyi bir gelişme olduktan sonra bir daha bahsi açılmadı yani gerçeğinin aksine öldürmediler. İşlense çoktan işlenirdi bence ama umarım senin dediğin gibi olur. 5 bölümde bir gelse bile bu çifti görmek güzel oluyordu yeni sezon şimdiden eksik kaldı.

Son düzenleme:
Kesinlikle, eğer yer almazsa çok büyük eksiklik olur. O kadar hüzünlü hikaye arasında kısacıkta olsa Manolya Hocamızla aralarındaki o bağı, sevgiyi , gerçek aşkı izlemek ayrı bir keyif veriyordu.

Reactions: Aserat
Gerçi adam da kendince haklı çünkü 5 bölümde bir görünüyordu ve geldiğinde de 2-3 dakika müzik altı sahnelerde oynadı. Çok üzüldüm ama başka teklifleri değerlendirmesi de normal. Belki de böylesi daha hayırlı olmuştur çünkü öldüğünü ve Doktorumun harap halini görmeyi istemezdim.

İşin tuhaf tarafı Nazire'nin (Binnur Kaya) kocasını annesi Feride (Sumru Yavrucuk) kapmış en azından yabancıya gitmedi diyelim.

Yeni diziler gümbür gümbür geliyor gel de izleme.

Neyse artık Aydın hocamı göremeyeceğimize göre elde kalan tek çiftle devam ediyoruz en azından bu cepheden gol yemeyeceğimiz kesin.
#ManTun
@Cervantes