Neslihan Atagül'ün Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Gecenin Ucunda'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,016
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Neslihan Atagül'ün yeni dizisi belli oldu!

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisi ile izleyici karşısına çıkan güzel ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül, TMC Film'in Peride Celal'in kitabından uyarlayacağı 'Gecenin Ucunda' dizisi ile anlaştı.

Yönetmeni ve diğer oyuncuları önümüzdeki günlerde belli olacak dizinin hazırlık çalışmaları büyük titizlikle devam ediyor.

Yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: STAR and Angelica
Umarım Kral Kaybederse ve bu dizi de elinde patlamaz

TMC umarım bu dizi ile eski günlerine döner diyeceğimde şu ikiliden vazgeçmediği sürece zor. Aliye-Bir İstanbul Masalı gibi dizilerinin senaristleriyle neden çalışmıyor acaba keşke çalışsa da bu diziler gibi harika işlere imza atsalar.

Iyimis, star tv baya iddali girecek yeni sezona 🙂

Partneri kim olacak acaba ya merakla bekliyorum

Ben bu kadını ve oyunculuğunu sevmiyorum. Çok abartı bir oyunculuğa sahip bence.

Starın yeni sezon için şimdiden hazırlıklar yapması çok güzel.

TMC, TRT1'de yayınlanan dizisiyle cebini doldurdu anlaşılan. Yeni bir şeyler deniyor. Hadi bakalım

Kıbrıs Zafere Doğru'dan iyi para kazanmış olmalı ki TMC tekrardan dizi yapıyor ve Neslihan Atagül ile anlaşıyor. Erkek oyuncu da Neslihan Atagül kadar önemli, tanınmış bir isim olacaktır.

Neslihan Atagül'ün son 3 TV dizisi (Sefirin Kızı her ne kadar son sezonunda düşse de) yayınlandığı dönem etki yaratmış, izleyicinin sevdiği işlerdi. O yüzden bu dizinin de öyle olacağını düşünüyorum ve kanalı yeni sezonda sevindirecektir.