Nejat İşler'in Sağlık Durumu Nasıl? İlk Kez Konuştu..

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,150
Puanı
1,060
Oyuncu Nejat işler hakkında birçok iddaa ortaya atılmış Karaciğerinin iflas ettiği ve Tedaviyi reddediği gibi haberler çıkmıştı.Posta gazetesinde çıkan haberde 41 yaşındaki İşler, "Karaciğerim iflas etmedi. Yorgunluk ve bitkinlik var. Sedef hastalığım da arttı. Tedavim İstanbul 'da devam ediyor. Doktora düzenli görünüyorum, ilaçlarımı alıyorum. Tedaviyi reddetmek, erken ölmek gibi niyetim yok" dedi.

awww.diziler.com_resimler_102000_nejat_isler_102358.jpg

Ekli dosyalar

• awww.diziler.com_resimler_102000_nejat_isler_102358.jpg
    awww.diziler.com_resimler_102000_nejat_isler_102358.jpg
    62.6 KB · Hit: 392
çok sevindim allah acil şifalar versin biran önce iyileşip yeni projelere yelken açarsın

Bu haberi duymak iyi oldu. Umarım sağlığına kavuşur da filmlerde izlemeye devam ederiz. Diziler demiyorum bundan sonra dizilere hiç girmemeli. :):)

Bu haberi duymak iyi oldu. Umarım sağlığına kavuşur da filmlerde izlemeye devam ederiz. Diziler demiyorum bundan sonra dizilere hiç girmemeli. :):)
İyi diyorsunda iyi projelerde oynaması lazım .Çünkü cidden çok iyi bir oyuncu kendini 5 para etmez dizide harcadı (İntikam )

İyi diyorsunda iyi projelerde oynaması lazım .Çünkü cidden çok iyi bir oyuncu kendini 5 para etmez dizide harcadı (İntikam )
Kapalıçarşı'yı da İntikam'ı da yarıda bıraktı. Dizilerde oynamaya ihtiyacı yok, sinemada çok başarılı orada devam edebilir eğer gözü çok parada değilse. :)

Çok güzel bir haber bu. :) Helal Nejat mücadeleye devam. Ayrıca karaciğerinin iflas etmediğini duymak çok iyi oldu gerçekten. En kısa zamanda iyileşecek inşallah. :)

değerli ve kaliteli bir oyuncu umarım tekrar filmlerde görürüz

dizilerde bir daha oynayacağını sanmıyorum uzun süren işlerle arası pek yoktur:)