Nejat İşler, Ay Yapım'ın Yeni Filmi 'İyi Adamın 10 Günü'nde! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,261
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
nejat.png

Nejat İşler, Ay Yapım'ın yeni filmi 'İyi Adamın 10 Günü'nde!

BluTV'de yayınlanan Saygı dizisinin 2. sezon çekimlerinde olan başarılı oyuncu Nejat İşler, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturacağı Ay Yapım imzalı yeni film 'İyi Adamın 10 Günü' ile anlaştı.

Mehmet Eroğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan ve 7 Eylül'de çekimlerinin başlaması planlanan filmin kadrosunda; Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik de yer alıyor.

Eski bir avukat olan Sadık’ın 10 günlük macerasını konu alan film Netflix'te yayınlanacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Kadroda bomba isimler var. Bu arada Nur Fettahoğlu da Ay Yapım filmlerinin aranan yüzü oldu galiba. :A Önce Benden Ne Olur, sonra bu film. :A

Hem yönetmen hem de kadro çok iyi duruyor, gerçi henüz 9.75’i izleme şansına erişemediğim için Uluç Bayraktar’ın uzun metraj bir filmde nasıl bir yönetmenlik performansı sergilediğini bilemiyorum ama olsun. :A

Nejat İşler'in son yıllarda bu kadar aktif olması beni mutlu ediyor. Kadro da harika gözüküyor. Netflix'in ilk güzel filmi olmaya aday.

Konusu çok güzel. Severim gibi geliyor bana

Kadro, yönetmen, yapım her şeyiyle harika görünüyor. Büyük merakla bekliyorum ben de.