Nejat İşler 'Çukur'da!

images
@serhatt 😱 😱 😱

• Güldürdün
Reactions: serhatt
İlginç ve beklenmedik bir takviye olmuş. Kendisi büyük bir oyuncudur ve boş bir karakter için diziye katılmamıştır. 4 5 bölümlük mü yoksa uzun süreli mi geldiğini göreceğiz. Eğer uzun süreliyse dizi 4. sezonu da planlamış demektir. Bekleyelim ve görelim.
5.Sezon olacak diyorlardı :F Yeni hamlelerde geldi sonunda :Z:Z:Z

• Güldürdün
Reactions: MEnes
5.Sezon olacak diyorlardı :F Yeni hamlelerde geldi sonunda :Z:Z:Z
5. sezon da yapmazsın beeee. Tekrara düştükleri yerler oldu az biraz. Hani 4. sezon hikayeyi bir yere bağlamak için gelse belki sorun olmaz ama 5. sezon da gelirse gerçekten tekrara düşmeyip neler anlatabilirler merak ediyorum. :A Nejat İşler uzun süreli bir plan doğrultusunda gelmişse 4. sezon kesin olacaktır ama 5'i bilemem... :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
5. sezon da yapmazsın beeee. Tekrara düştükleri yerler oldu az biraz. Hani 4. sezon hikayeyi bir yere bağlamak için gelse belki sorun olmaz ama 5. sezon da gelirse gerçekten tekrara düşmeyip neler anlatabilirler merak ediyorum. :A Nejat İşler uzun süreli bir plan doğrultusunda gelmişse 4. sezon kesin olacaktır ama 5'i bilemem... :A
Sezon başlamadan 5 duyumları almıstım ama şöyle bişi var gelecek sezon kesin devam edecek görünüyor reytingler düşmezse diğer sezonada geçmeleri yüksek oldu 5 :F :F :F Nejat bey yüksek ihtimalle bu sezonun finalinde ayrılır gelecek sezona kalıcağını sanmıyorum , umarım karakter ezilmez Yamaç tarafından eziliceğini sanmıyorum gerçi hatta dostluğa bile geçiş yapabilirler :A :A :A

Sezon başlamadan 5 duyumları almıstım ama şöyle bişi var gelecek sezon kesin devam edecek görünüyor reytingler düşmezse diğer sezonada geçmeleri yüksek oldu 5 :F :F :F Nejat bey yüksek ihtimalle bu sezonun finalinde ayrılır gelecek sezona kalıcağını sanmıyorum , umarım karakter ezilmez Yamaç tarafından eziliceğini sanmıyorum gerçi hatta dostluğa bile geçiş yapabilirler :A :A :A
Valla o kadarını bilemiyorum artık. 5. sezon benim pek ilgimi çekmedi hele bir 4 gelsin o zaman bakarız. :A Nejat İşler düşman mı dost mu girdi onu anlayacağız. Ama o masanın yukarısı olarak girdi gibi duruyor şu aşamada. Şekil olarak da karizma bir karakter yazmışlar gibi. Ki Nejat İşler her diziye gitmeyen bi adam, onu ikna etmek için sağlam bir senaryo yazmışlardır diye düşünüyorum, ya da para bir diğer etken... :A Eğer senaryoya gelmişse Yücel kurgusuna benzer etkileyici bir kurgu yapmış olabilirler bu sezonun 2. kısmı için. :A

Bu sezon erkek oyuncu takviyesi yapılmadı bence tamamen bu sezon için geldi Nejat İşler. Ama dizi devam edecek olursa Nejat İşler'in nasıl bir karakterde oldugunu bilmiyoruz ama yeni sezonda da olmalı ki hikayesi şu an itibariyle yeni sezona taşınabilecek bir noktada. Tempo düşmezse yeni sezonu görür yani rahatlıkla. ? @MEnes @Çiğdem
Bakalım ben oyuncuyu severim. Kaliteli ve tiyatro çıkışlı gerçek sanat oyuncusudur Nejat İşler. Boş bir karakter için kabul etmemiştir. İlgi çekici bir karakter yazılmış ve teklifi anca o şekilde kabul etmiştir. Kısa süreli mi uzun süreli mi girdikten sonra yorum yaparız. :A