Diğer konuda verdim bu sorunun cevabınıŞimdi napiyosun peki calisiyor musun? ?
Diğer konuda verdim bu sorunun cevabınıŞimdi napiyosun peki calisiyor musun? ?
Dizi için harika bir haber de Nejat İşler'in kariyeri adına çok kötü bir seçim olmuş.Akın olayından seyircinin rahatsiz oldugunu anlayinca senaryoyu daha farklı bir yere kaydırdılar. Haliyle yeni bir karakterin gelmesi sürpriz değil. Dizi tutturmak şu an çok zor, devam eden diziler arasında da Çukur yine en iyi işlerden birisi bence. En azından tekrara düşmüyor çok fazla farklı olaylar çıkabiliyor hikayeden. Kemik bir kitlesi de bu yüzden var. Nejat İşler'de o yüzden dahil olmuştur ki Cumali için adı çok sıklıkla anılmıştı zaten.
Buna da kabar hadi durma
hayırlı olsun çok iyi bir isim
https://twitter.com/x/status/1211263699584999424
Büyük ihtimalle konuktur. Zaten kadrosu çok geniş, bir de Nejat İşler gelirse işin içinden çıkılamaz
Muazzam karar
Cumali için o kadar adı geçiyordu, ne güzel olur diyorduk ama gelmedi. Şimdi ben bıraktıktan sonra gelmiş demek ki yazıklar olsunNeyse ki Saygı dizisi var, ben de orada izlerim Ercüment Çözer'i
Fragmanı gören @batuhankaralar kalpten gitsin ayollFragmanı yayınlanmış. Nejat İşler baya hareket katacaktır diziye. ?
https://twitter.com/x/status/1211283176586395649
@serhatt ı bitiricekse düşmanımızın düşmanı dostumuz Polat izleyerek büyüdük malumSefirin Kızı'nın zirve mücadelesi vermesi iyi bir nebze, dizi Yasak Elma'nın kadın izleyicisini alıp finale sürüklesin en azından çürük elmadan kurtuluruz.Ama Çukur'u 1. olarak görüp Sefirin Kızı'nı 2. sırada görmek temennimiz tabi. ?
evet polat alemdar ile büyüdük@serhatt ı bitiricekse düşmanımızın düşmanı dostumuz Polat izleyerek büyüdük malum@Forumdash @MasacRE @xemrexxx @ömer karataş
@serhatt lar yüzünden Şevvalda orada harcanıyor karadenizli olrak bir kurtarabilsem diye bakıyorumAynen çürük elma yerine Sefirin Kızı'na bile razıyım. Tadı kaçtı cunku fazla uzadı bu mevzu.
Çakır ebemiz Polat ana babamız gibi olduevet polat alemdar ile büyüdük
çakırlı bölümlerde küçüktüm pusu'da yetişebildim ancakÇakır ebemiz Polat ana babamız gibi oldu
kız bak kösemin videolarını izlerken medeti buldum bunu da biz ünlü yapmıştık sarayda aşçıydı galiba@serhatt ı bitiricekse düşmanımızın düşmanı dostumuz Polat izleyerek büyüdük malum@Forumdash @MasacRE @xemrexxx @ömer karataş
Okula giderken Çakırı vurdular diye taşıttan bir ortaya doğru haykırmıstım hiç unutmamçakırlı bölümlerde küçüktüm pusu'da yetişebildim ancak
Ohaa ayoll Coşkundan sonra ikinci şok 😱 😱 😱 @serhatt @ömer karataş @Forumdashkız bak kösemin videolarını izlerken medeti buldum bunu da biz ünlü yapmıştık sarayda aşçıydı galiba@MasacRE @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @mrt-06 @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 74335
okul da bir şey oldu mu peki çakır ile vadi ile ilgili ?Okula giderken Çakırı vurdular diye taşıttan bir ortaya doğru haykırmıstım hiç unutmam@Maskeli Fedai @xemrexxx @MasacRE
Vadi döneminde orta okuldaydık bölüm bitiyor taşıtta bölümü sohbet ederek okula gidiyoruz , sınıfta sohbet ediyoruz zaten eski vadiyi heryerde konusuurdu karadenizde ilgi büyüktü bizim sevgimiz Çakıra Laz Ziyaya birazda genlerden dolayı yanı özel bağımız vardıokul da bir şey oldu mu peki çakır ile vadi ile ilgili ?
pek etki edeceğini sanmıyorum nejatınFragmanı gören @batuhankaralar kalpten gitsin ayollTüm kötü karakterler zaten dizilerde konuk sayılırlar işleri bitince ölürler senaristlikten boşa kovmamıslar seni bişiden haberin yok@xemrexxx @Forumdash
Sefillerin zaten şansı yoktuda artık hiç yok@Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60
Avucunu yalarsın ancak@serhatt ı bitiricekse düşmanımızın düşmanı dostumuz Polat izleyerek büyüdük malum@Forumdash @MasacRE @xemrexxx @ömer karataş
Sen önce kendini kurtar Şevval eksik kalsın
Fragmanı gören @batuhankaralar kalpten gitsin ayollTüm kötü karakterler zaten dizilerde konuk sayılırlar işleri bitince ölürler senaristlikten boşa kovmamıslar seni bişiden haberin yok@xemrexxx @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?