Nejat İşler 'Çukur'da!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi 'Çukur'un kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Çağatay karakteri ile Nejat İşler dahil oldu.

'Çukur' yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Mustafa Kılıç

Son düzenleme:
Dedikoducu Çocuk'tan başka net kaynak yok mu, onun haberleri yasak.

Aman aman aman...

Nejat İşler çok çok iyi takviye, içerisi iyice Şampiyonlar Ligi oldu. Karakteri de ilgi çekici duruyor.

Büyük ihtimalle konuktur. Zaten kadrosu çok geniş, bir de Nejat İşler gelirse işin içinden çıkılamaz

Reactions: Çiğdem
Nejat, nasıl kabul etti bu işi. İlk sezonda olsa tamam da bu kadar kalitesi düştükten sonra kabul etmesi çok ilginç.

Çok iyi takviye. Ama izleyicisinin diziden iyice yakındığı bir dönemde dahil olması tuhafıma gitti. Keşke yeni bir işle ekranlara dönseydi.

Reactions: Çiğdem
Okurken yurtta Çukur izliyorduk. O dönem bırakmaya kalksam yanımdaki arkadaşlar izlediğinden belki dediğin gibi olup bakardım arada
Ama şimdi ailemin yanındayım ve ailem Çukur değil Yasak Elma izliyor, o yüzden benim için geçerli değil bu durum

Reactions: blacklion
Hayatım neden baştan söylemiyorsun Yasak Elma izlediğini

Reactions: MasacRE
Hayatım neden baştan söylemiyorsun Yasak Elma izlediğini
Ben izlemiyorum, ailem izliyor

Yasak Elma nedir ya.
Neyse ki bizimkiler öyle dizilere prim vermiyor. Verseler bile anında kötüleyip soğutma gücüne sahibim.

Sen bu arada inşaat mezunuydun değil mi, sıvama bölümü.
@MEnes
Çukur vurdulu kırdılı dizi, bizimkiler sevmez öyle şeyler

Yok @MEnes inşaat mezunu. O sıva konusunda okullu, biz alaylıyız