2014 Neighbors / Kötü Komşular | Film Bilgileri & Yorumları

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
2004420.jpg

Kötü Komşular - Neighbors (2014)

Türü: Komedi
Yönetmen: Nicholas Stoller
Senaryo: Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien

Oyuncular:
Seth Rogen
Zac Efron
Dave Franco
Rose Byrne
Brian Huskey

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Kelly ve Mac Radner yeni doğan bebekleriyle birlikte sakin mi sakin bir muhitte yaşayan genç bir çift. Radner'lar yaşadıkları yeri ve komşularını fazlasıyla sevmekteyken yeni taşınan yan komşularını fazlasıyla sevmekteyken yeni taşınan yan komşularını da aynı samimiyetle karşılarlar. Ne var ki yeni komşular hem mahallenin hem de ailenin huzurunu tehdit etmeye başlarlar. Öğrenci derneği olarak kullanılan bu evde yaşanan şamata Radner'ları çileden çıkarır ve aile yeni komşularına küçük çaplı bir savaş açar. En zorlu rakipleri zorba Teddy ile başa çıkmaları ise bir hayli zahmetli olacaktır.

Filmin Fragmanı

Aslında izlemek istediğim bir film ama imdb si beklediğimden bile düşük geldi

Zac Efron reyizin filmlerini severim. Bu filmide indirdim zaten, müsait olduğum bi haftasonu izlicem inşallah.

Seth Rogen varmış, bir de Zac Efron. Konsu ve ayriyetten başrol oyuncuları izlettirebilir. İzlerim yani. :)

Bad-Neighbors-2014-poster.jpg

Ağır Rose fanıyımdır, sırf kadroda o var diye izledim açıkcası. :D Hafiften gizlenmiş bir ingiliz şivesi var gibi, yeni farkettim onuda. Bebekte çok şirindi. :D

Filme gelirsek, beklediğimi veremedi, kadro iyiydi bazı anlar çok üst düzeydi ama sıkıldım izlerken, muhtemelen altyazısız izlememden kaynaklanıyor, o yüzden puanı biraz yukarıda tutacağım, Rose varken düşük vermem zaten ^^ Korku filmlerinde gördüğüm bir isimdi şu ana kadar ilk defa bir komedi filmde gördüm, bazı sahnelerden hoşnut olmasamda es geçeceğiz artık onları. :(

IMDb Puanı: 6.6
Sinemalar.com: 7.2

Sırf Rose'um ve altyazı kullanmadığım için sıkıldım gideri 6.5-7'dir normalde biraz üst tutacağım o sebeplerden ötürü.

Benim Puanım: 7.5

Son düzenleme:
Bu sene yıl içindeki komedilerden biraz daha fazla izlemeye çalışıyorum ve bu filme de şans bu nedenle şans verdim. :)

Film ne iyiydi ne de kötü. İzlerken neredeyse hiç sıkılmadım ama ne farklı bir şey sundu film ne de bir iki yer dışında güldürmeyi başarabildi. :)

Kadrodaki isimlerin çoğunu pek izlemedim. Seth Rogen belki ilginç gelecek ama sadece Freaks and Geeks'te izlediğim bir oyuncu. Oradan bu yana oyunculuk anlamında bir ilerleme gösterememiş. Zac Efron'a gerçekten sinir olmayı başardım bu oyunculuk başarısı mı yoksa genel olarak mı sinir bozucu bir tip emin olamadım. İlk kez izledim sanırım kendisini. :)

Kadroda en çok beğendiğim isim Rose Byrne oldu. Pek iyi oynadığı söylenemez ama filmdeki enerjisini sevdim. :) Pheobe'miz Lisa Kudrow'u görmek de güzel bir sürpriz oldu. :)

Sonuç olarak sıkılmadan izlenebilecek bir yapım ama beklenti olmaması şart. :)

5.5/10

Son düzenleme:
Aslında iyi bir film olacakmış gibi ilerleyen ama sadece ilerleyen bir film olmuş. Kötü değil tabi ki, eğlenceliydi. Sanki saçmalamakta sınırları aşsalardı daha iyi olurdu. Böyle sahneleri yarıda kesmiş hissi bıraktılar. Aslında zorlasalar 'Project X' kadar çılgınlıkta sınırları aşabilirlerdi ama olmadı. Böyle de iyi sayılır tabi ki.

Seth Rogen'i birçok filmde izledim ve izlediklerimde iyiydi. O ses tonu çok iyi. Konuşmaya çalışırken, ilginç ilginç ses tonlarına çıkıyor, açıkcası bu iyi oluyor. İlginç ilginç performanslar sergiliyor. İzlediğim filmlerde iyi güldürüyordu, burada öyle oldu. İşin içine Rose Byrne'ı da katmak lazım tabi ki, ikili iyi gösterdi kendini. Zac Efron itici bir karakteri canlandırdı. Dave Franco ile rolleri değişseler daha iyi olurdu, o daha iyiydi.

7/10

Beklediğimden daha iyi bir komediydi. Seth Rogen'i pek sevmem ama bu filmde iyiydi, birçok yerde güldürdü. Rose Byrne'la da çok iyi ikili olmuşlar başarıyldı ikiside.

Filmde aslan payı Zac Efron reyizindir bence. Adamın her haraketine güldüm ya müthişti :D Daha öncede yazmışım reyizi severim zaten, bu filmde daha da sevdim :D Özellikle arkadaşıyla kavga ettiği sahne sesli güldürdü :D Daha birçok sahnesinde güldüm ama tek tek yazmayayım buraya :D

Tür olarak tam istediğim gibiydi, herkesin beğeneceği bir film değil o yüzden fazla beklentiye girmezseniz beğenirsiniz. Ben zaten üst düzey bi film bekliyordum ki, daha iyi film çıktı.

9/10