Nehir Erdoğan, Son Dizisinde Adeta Oyunculuğunu Konuşturuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Atv'de ekrana gelen Son dizisinin en çilekeş karakterinin Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Aylin olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Anlatımı biraz karışık olsa da Son dizisini izlemek için her pazartesi akşam saatlerini bekleyen milyonlarca seyirci var. Bu izleyicilerin önemli bir bölümü Aylin'in o bölümde neler yapacağını, daha başına neler geleceğini öğrenmenin merakı içinde.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ da bu gruba girenlerden. Aytuğ diyor ki: "Son dizisinin anlatım biçimi biraz karmaşık. Ama ben her pazartesi gözlerimi Son'dan alamıyorum. Galiba bunda Aylin karakterinin etkisi var. Aylin nasıl tepki verecek? Olan bitene karşı nasıl dik duracak? Çocuğuna durumu nasıl anlatacak? Selim ve İranlı sevgilisi Leyla'dan nasıl intikam alacak? Ya da intikam alacak mı? Tüm olan biteni bildiği halde ser verip sır vermeyen Halil'e karşı tutumu ne olacak? Dahası Aylin, Aylin olarak kalacak mı? Duyguları mı, yoksa mantığı mı daha baskın gelecek? Eğer kadın olsaydım, sırf bu bedava laboratuvar çalışmasının sonuçlarını görmek için bile diziyi izlerdim."

Aylin karakterini başarıyla canlandıran Nehir Erdoğan, oyunculuğunun zirvesine çıktığı bu karakterle artık hafızalara iyice kazındı. Aylin'in duygusal gel-gitlerini , ruh halini, hayal kırıklıklarını muhteşem bir oyunculukla yansıtan Nehir Erdoğan, hayran kitlesini de iyice artırmışa benziyor.

sondizisi1.jpg

Bundan önceki dizisi ask bir hayal de de buna benzer bir karakteri oynuyordu o yüzden kendisi aliskin :)