[h=2]Nefise Karatay, televizyonda açıkladı.[/h]
Saba Tümer'le Bugün programına katılan Nefise Karatay bir süredir birlikte olduğu Yusuf Day ile bu yaz evleneceğini açıkladı.
Saba Tümer'in evlilik düşünüyor musun sorusuna Karatay, Yaza yetişmesini istiyoruz. Bir yandan ev tadilatta onu bekliyoruz haziran gibi hazır olacak ev hazır olsun evlennicez. Haziran gibi evlenmeyi planlıyoruz cevabını verdi.
-Yusuf çok makarna makarna yapar bende yerim
Saba Tümer, Karatay'a 'Annenlerden yemek yapmayı öğreniyor musun yoksa sıkışınca yardım mı alıyorsun?' sorusunu sorunca ortaya ilginç bir diytalog çıktı
-Annenlerden yemek yapmayı öğreniyor musun yoksa sıkışınca yardım mı alıyorsun?
-Çok sıkılırsam annemden yardım alırım yoksa kendim yemek yapmayı severim.
-Yusuf senin yemeğini beğeniyor mu?
-Daha yemedi. Düşünüyorumda bir tek patatesli yumurta yaptım daha vaktim olmadı.
-Makarna bile yapmadın mı?
-O çok güzel makarna yapar bende yerim
Saba Tümer'le Bugün programına katılan Nefise Karatay bir süredir birlikte olduğu Yusuf Day ile bu yaz evleneceğini açıkladı.
Saba Tümer'in evlilik düşünüyor musun sorusuna Karatay, Yaza yetişmesini istiyoruz. Bir yandan ev tadilatta onu bekliyoruz haziran gibi hazır olacak ev hazır olsun evlennicez. Haziran gibi evlenmeyi planlıyoruz cevabını verdi.
-Yusuf çok makarna makarna yapar bende yerim
Saba Tümer, Karatay'a 'Annenlerden yemek yapmayı öğreniyor musun yoksa sıkışınca yardım mı alıyorsun?' sorusunu sorunca ortaya ilginç bir diytalog çıktı
-Annenlerden yemek yapmayı öğreniyor musun yoksa sıkışınca yardım mı alıyorsun?
-Çok sıkılırsam annemden yardım alırım yoksa kendim yemek yapmayı severim.
-Yusuf senin yemeğini beğeniyor mu?
-Daha yemedi. Düşünüyorumda bir tek patatesli yumurta yaptım daha vaktim olmadı.
-Makarna bile yapmadın mı?
-O çok güzel makarna yapar bende yerim