Need for Speed ile gerçekçilikte son vites!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AnaKin

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5
Puanı
160
Araba yarışı oyunlarının bir numarası Need for Speed yine oyuncuları çok memnun edecek gibi görünüyor. EA'nin tanıttığı yeni Need for Speed oyunu Shift özellikle son derece gerçekçi görüntüleri ile görenleri büyüledi. NFS: Shift içerisinde detaylara boğulmadan en kısa yoldan hız ihtiyacını gidermek isteyenler için Nitro adlı bir arcade bulunuyor. Shift'in en çok heyecan veren bölümü ise World Online adlı, online olarak diğer oyunculara karşı yarışabileceğiniz bölüm.

295tz5s.jpg

İlk bakışta hemen hemen her açıdan son derece başarılı görünen Shift'in özellikle araç modelleme ve kusursuz fizik kuralları son derece etkileyici. 2009'un bahar aylarında piyasada olması beklenen Need for Speed: Shift, PC'nin yanı sıra PS3 ve Xbox 360 için de hazırlanıyor.

Alıntıdır.

wow xD
sokak yarışı değilse halt ederler :S
ve bnm pc kaldırmaz bunu

Eğer grafikler böyle olacaksa pc'yi değiştiririm ya :D

çok absürd ve basit isim xS
logo falan da UnderCover'a benzememeliydi :S

Bak o logoda haklısın işte birazcık olsun yenilikçi ol üstüne bişeyler kat ya

Most Wanted 4eva 😎
devamındaki hiçbir oyun aynı zevki vermemiştir

Bana göre Carbonda baya güzeldi ya şimdi onuda bi köşeye atmayalım :D

Carbon da iyi ama ProStreet falan iyi değildi (adı güzel)

Need For Speed serisini sevmemeye başladım. Çünkü sırf satmak için devamlı oyun çıkarıyorlar ve gitgide kalitesini düşürüyor bence. Bir Age of Empires, GTA, Sims nasıl 5 sene bekliyorsa yeni için NFS'de beklemeli bence.

Diğer bir sevmediğim özelliği yeni oyunlarda 2 kişi oynama özelliği yok. Ben araba oyunlarını arkadaşlarımla beraber oynamayı tercih ediyorum. Tek kişi sıkıcı geliyor bana. Ama bunun için bir mod yapma zahmetinde bulunmuyorlar yıllardır. O nedenle hala Need For Speed 3 Hot Pursuit oynuyorum. 2 kişi oynanılabilen yeni bir oyun çıkartana kadarda ona devam edeceğim.

Most Wanted'dan sonra çöktü bana göre.Yeni nesil oyunlarında mantıklı senaryo yok,metal parçaları yok,insan gibi modifiye yapamıosn,yani gereksiz hepsi...Grafiğini düzelt tamam ama beceremiosun oğlum bunu da kabullen...

Modifiyesi güzeldi onun.Bir de dergi kapağına falan çıkıodun o güzeldi

mantalitesi yoktu o oyunun.grafikleri de ileriki oyunlardan kötü.Forza Most Wanted.