Neden Kurtlar Vadisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Yüksel Aytuğ, 8 maddede Kurtlar Vadisi'nin neden izlenmesi gerektiğini yazdı.

Kurtlar Vadisi Pusu, 10. yılına 13 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında merhaba diyor...

Birçok karaktere hayat veren, gerek senaryosu, gerek kurgusu, gerekse oyuncu kadrosuyla Türkiye'de her zaman ilkleri yaşatan Kurtlar Vadisi'nin neden izlenmesi gerektiğini ünlü televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ yazdı.

KENDİ STARLARINI YARATTI

Okuyucusuna, "Polat'ı, Memati'yi, Abdülhey'i daha önceden tanıyanınız var mıydı?" sorunusu yönelten Aytuğ, Vadi'nin kendi starlarını yarattığı vurgusunu yaptı.
8 maddede Kurtlar Vadisi'nin neden izlenmesi gerektiğini sıralan Aytuğ, kendisinin de 10 yıldır Vadi'yi izlediğini belirtti.

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı:

Neden Kurtlar Vadisi?

* Gelecekten haber veren bir haber bülteni olduğu için.

* Kahvede pişpirik oynayan ilkokul mezunu adamı bile çetrefilli memleket sorunları üzerinde düşünmeye yönelttiği için.

* Türkiye'de de yüksek bütçeli aksiyon dizilerinin var olabileceğini kanıtladığı için.

* Yarattığı fenomen karakterleri, elden ayaktan düşmeden 'kendiliğinden' yok edip, yerine yenilerini diktiği için.

* Son üç yıldır hemen her bölümünde kitap okumanın faziletlerini anlattığı, adeta bir kitap kulübü gibi çalıştığı için.

* Türkiye'nin şiddet nedeniyle en çok eleştirilen dizisi olmasına rağmen yıllardır hemen her kanalda varlığını sürdürebildiği için.

* Kendi starlarını yarattığı için. (Polat'ı, Memati'yi, Abdülhey'i daha önceden tanıyanınız var mıydı?)

* Tiyatronun devlerini o güne dek hiç tiyatro izlememiş kitle ile tanıştırdığı için.

Ve 10 yıldır tek bölümünü kaçırmadığım tek dizi olduğu için bir kez daha hoşgeldin Kurtlar Vadisi...

Of süper yazı be aynen ben de hiç kaçırmadım

Çok iyi bir yazar gerçekten doğruları söylemiş :)

Adam gerçekleri söylemiş

yüksel aytuğ neden kurtlar vadisi diye başlık attıysa devamında şöyle yazmalıydı : ''çünkü kurtlar vadisi atv de bende atv sabah yazarıyım onu övmem gerekiyor bu yüzden kurtlar vadisi'' diye devam etseydi sözlerine adama sonuna kadar hak verirdim harbi adam derdim :))

yüksel aytuğ neden kurtlar vadisi diye başlık attıysa devamında şöyle yazmalıydı : ''çünkü kurtlar vadisi atv de bende atv sabah yazarıyım onu övmem gerekiyor bu yüzden kurtlar vadisi'' diye devam etseydi sözlerine adama sonuna kadar hak verirdim harbi adam derdim :))

Aynen öyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...