Neden Bitmiyor?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,320
Puanı
1,061
Gecen Persembe gunu Televizyon actim.Birden Aklima KVP geldi.actimda bi de ne goreyim?Polat yine oturmus bi kizla yemekle ustelik kizla yemek yedigi an hamile karisi da onu bekliyor.Aslinda bunu baska bir erkek karakter yapsa halk o karakteri eminim ki kotu karakter olarak tanir.Peki Polati?Hayir halkimiz o karakteri hic bir zaman kotu demez.Eger CANPolatda boyle yapiyorsa demek ki,hakikaten bu projeye son verilmeli.

Neden bitmediği çok açık aslında, reyting nedeniyle.
Ama sanırım sen uzun bir yorum istiyorsun. Yalnız bu beklentiyi ben karşılayamam çünkü hiç izlemedim ama ilk yıllarında sürekli kan döküldüğü için eleştiriyordum, şu an gündemimde değil.

kardes sen vadi yi kafaya takmissin begenmiyorsan izleme senin kafana silah mi dayiyorlar Herkes istedigini izler eger vadi yi begenmiyorsan izleme gitsin.

beğenmiyosan izleme kardeşim zorla mı izletiyolar sana hey Allah ım ya peki onu söylüyosun polat o bölümde camide namazda kıldı hadi onu da söyle

Bu forumda bazı dizilerin fanatikliği çok arttı paramı alıyorsunuzda ölümüne fanatiklik anlamadım gitti.

Bu forumda bazı dizilerin fanatikliği çok arttı paramı alıyorsunuzda ölümüne fanatiklik anlamadım gitti.

Burda kimsenin fanatiklik yada avukatlik yapan yok, sadece bazilari kendini KVP izlemek zorunda saniyor begenmeyen izlemez bu Kadar basit.