Aaa orda hangi roldeydi ayoll
Bez Bebek'te hangi roldeydi cidden, aklıma gelmedi tam şu an.
Evrim Akın'ın beşik kertmesi mj neydi, bir bölüme konuk olmuştu.Bez Bebek'te hangi roldeydi cidden, aklıma gelmedi tam şu an.
Yamaç buna meydanı bırakmaz Kafasını ezerdesterenin herifiydi bu @xemrexxx @Mnes @Sherlock
Kehribar ve Dolunayda kötü karakter olarak Muhteşem Yüzyıl Murat da ise İyi karakter olarak izlemiş üç dizide de favorimdi İnsan iyi karakterde kafasında oturtamıyor ama Murat dizisinde gayet iyi oynamıştı ayrıca yine sert piskopat bir tipte olacak Yamaca ipleri vermeyecek bir tip bence uygun ve Yamaçların karşısınada geçecek hissi uyandırdı
Necip Memilli'yi beğenmeyen ergendir, Yamac'ı parmağında oynatacak bir adam bu. Çok iyi bir oyuncu, ben bu adamı hem iyi rolde, hem kötü rolde, hem de komedide izledim. Hepsinin altından başarıyla kalkıyor, 2.sezona rahatlıkla damgasını vuracaktır. Cumali rolü için biçilmiş kaftan.
Ya Necip Memili iyi de Nejat İşler'deki karizma yok adamda be Bu rolünü iyi yapar iyi oyuncudur ama Nejat olsa uçururdu diziyiSıradan birisi gelecek diye korkuyordum ayoll
Bencede adamını bulmuşlar ve Yamaç güvenmesin Selim gebermediyse Cumaliyi tarafına çeker oyuncuyuda ona göre seçiyorlar zaten bu adama güvenilmez
Doğrudur kimler kimler geçti elimizden.
Evrim Akın'ın beşik kertmesi mj neydi, bir bölüme konuk olmuştu.
Nananın beşik kertmesi Memişti herhalde buna Necip bey demeyeceksiniz 😱😱😱Bez Bebek'te hangi roldeydi cidden, aklıma gelmedi tam şu an.
Neyse iyidir ya, keşke Nejat İşler haberleri hiç çıkmasaydı o zaman daha çok memnun olurdum bu seçimden
Aras o seviyelerde oyuncu getirtmez diziyeNeyse iyidir ya, keşke Nejat İşler haberleri hiç çıkmasaydı o zaman daha çok memnun olurdum bu seçimden
Evet dediğin mantıklı
Ya Necip Memili iyi de Nejat İşler'deki karizma yok adamda be Bu rolünü iyi yapar iyi oyuncudur ama Nejat olsa uçururdu diziyi
Nejat haberleri seyircinin gazını almak için çıkarılmıştır, onda bir yorgunluk ve tükenmişlik seziyorum, aksiyon dizisiyle falan uğraşmaz. E bir de egosu da var, dünkü çocuk Aras'la mı uğraşacam der Bodrum Masalı'na geldi mesela sonradan, yorucu olmayan bir rolle Kaybedenler Kulübü filminin devamını çekti, o da onu yoracak bir iş değil.
Yok canım sen de, ne alaka Muhtemelen bir bölüme oyuncak olarak falan konuk olmuşturNananın beşik kertmesi Memişti herhalde buna Necip bey demeyeceksiniz 😱😱😱
@dreamy Bu karakterden bahsediyor beşik ekrtmesi buydu Artık yuhh der bayılır düşerim ayollYok canım sen de, ne alaka Muhtemelen bir bölüme oyuncak olarak falan konuk olmuştur
Düzenli izlersin artık bu sezonuNejat haberleri seyircinin gazını almak için çıkarılmıştır, onda bir yorgunluk ve tükenmişlik seziyorum, aksiyon dizisiyle falan uğraşmaz. E bir de egosu da var, dünkü çocuk Aras'la mı uğraşacam der Bodrum Masalı'na geldi mesela sonradan, yorucu olmayan bir rolle Kaybedenler Kulübü filminin devamını çekti, o da onu yoracak bir iş değil.
Necip her anlamda çok ideal bir seçim oldu, şovunu yapacaktır bence de
Öff, tipleri zerre benzemiyor saçmalama@dreamy Bu karakterden bahsediyor beşik ekrtmesi buydu Artık yuhh der bayılır düşerim ayoll
Şimdi böyle rahat rahat konuşuyorum da okul sezonu açıldığında işler değişebilir. Farklı bir moda geçiyorum o zaman, Çukur falan takmayabilirim.Düzenli izlersin artık bu sezonu
@xBUGRAx onayladı işte ben hatırlıyorum vardı. Başka rolde olabilir. Selman diyor internette, karıştırmışım.Nananın beşik kertmesi Memişti herhalde buna Necip bey demeyeceksiniz 😱😱😱