Necip Memilli 'Çukur'da Hangi Karaktere Hayat Verecek?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Show TV'nin ilgiyle izlenilen dizisi ''Çukur''un yeni sezonu için geri sayım başladı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizide 'Cumali' karakterine kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu. Nejat İşler, Ufuk Bayraktar gibi ünlülerin adının geçtiği 'Cumali' karakterini Necip Memilli canlandıracak.

''Çukur'' yeni sezonuyla Eylül'de Show TV'de!

Yani. Eh işte. Daha farklı bir isim bekliyordum.

Bu hiç olmadı,daha ağır bi isim olmalıydı.

"Bomba isim" derken gerçekten bomba bir isim bekliyordum. Necip Memili de iyi bir oyuncu tabii ki ama çok öne çıkan bir isim değil. Cumali'yi canlandırmasıyla öne çıkan isimlerden biri olur, ayrı konu.

Gayet uygun olmuş. Daha sağlam oyuncuların, özellikle Deniz Çakır'ın dahil olmasını bekliyoruz.

Necip Memili’yi beğenmeyen de izlemesin bence
Çok iyi bir karakter oyuncusu kendisi. Her projede bambaşka biri oluyor.

Nejat ve Ufuk'tan kat kat iyi bir oyuncu.
Adamı yakıştıramadığınız dizinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz var hatırlatırım.

Gürkan uygun la beraber oynadığı bursa dizisi kehribar da ki rolü kessin reyting 2katı artar süper ben biliyordum zaten kesinleşmessi iyi olmuş

Muhteşem bir oyuncu, her karaktere bürünebilen birisi, Cumali rolü için en ideal isimlerden birisiydi zaten, hayırlı olsun.
@Çiğdem- @MasacRE-

Ben oldukça memnunum seçimden.

Muhteşem bir oyuncu, her karaktere bürünebilen birisi, Cumali rolü için en ideal isimlerden birisiydi zaten, hayırlı olsun.
@Çiğdem- @MasacRE-

Nejat İşler+Necip Memili'ye paraları yetmedi demek ki
Neyse iyidir ya en azından Mestan falan gibi bir hata yapmadılar
@Çiğdem-

@Çiğdem- @MasacRE-

@Çiğdem-
Bu hiç olmadı,daha ağır bi isim olmalıydı.
Yani. Eh işte. Daha farklı bir isim bekliyordum.
desterenin herifiydi bu
@xemrexxx @Mnes @Sherlock

Kehribar ve Dolunayda kötü karakter olarak Muhteşem Yüzyıl Murat da ise İyi karakter olarak izlemiş üç dizide de favorimdi
İnsan iyi karakterde kafasında oturtamıyor ama Murat dizisinde gayet iyi oynamıştı ayrıca yine sert piskopat bir tipte olacak Yamaca ipleri vermeyecek bir tip bence uygun ve Yamaçların karşısınada geçecek hissi uyandırdı

@Çiğdem-

Necip Memilli'yi beğenmeyen ergendir, Yamac'ı parmağında oynatacak bir adam bu.
Çok iyi bir oyuncu, ben bu adamı hem iyi rolde, hem kötü rolde, hem de komedide izledim. Hepsinin altından başarıyla kalkıyor, 2.sezona rahatlıkla damgasını vuracaktır.
Cumali rolü için biçilmiş kaftan.

Sıradan birisi gelecek diye korkuyordum ayoll

Bencede adamını bulmuşlar ve Yamaç güvenmesin Selim gebermediyse Cumaliyi tarafına çeker oyuncuyuda ona göre seçiyorlar zaten bu adama güvenilmez

Sıradan birisi gelecek diye korkuyordum ayoll

Bencede adamını bulmuşlar ve Yamaç güvenmesin Selim gebermediyse Cumaliyi tarafına çeker oyuncuyuda ona göre seçiyorlar zaten bu adama güvenilmez
Tipinden belli zaten, yanar döner bir tip Necip, sağı solu belli olmaz.
Cumali de tamamiyle iyi bir karakter olmamalı zaten, defolarının, gizemli taraflarının olması iyidir.

Oyuncu iyi de Cumali karakteri olarak yakıştıramadım.

Oyuncu iyi de Cumali karakteri olarak yakıştıramadım.
Tipinden belli zaten, yanar döner bir tip Necip, sağı solu belli olmaz.
Cumali de tamamiyle iyi bir karakter olmamalı zaten, defolarının, gizemli taraflarının olması iyidir.
En az İşler kadar piskopat rollerin ustasıdır ayoll
Aaa pamuk şeker gibi olamz zaten Cumalide piskopat sert bir karakterdi şu şartlarda iyi isim alınmış sende izlerken görüceksin Alamancı

En az İşler kadar piskopat rollerin ustasıdır ayoll
Aaa pamuk şeker gibi olamz zaten Cumalide piskopat sert bir karakterdi şu şartlarda iyi isim alınmış sende izlerken görüceksin Alamancı
İşler'den daha psikopat rollerde oynamıştır hatta.
Beni heyecanlandıran bir haber oldu kesinlikle, şimdi burun kıvıranlar da izledikten sonra anlarlar.

Bez Bebek'i unutmuşsunuz.
@Bully

Bu adamı da siz ünlü etmiş olmayasınız?
@xBUGRAx