Necati şaşmaz

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
9
Puanı
0
kurtlar vadisi dizisinde Polat Alemdar'ı canlandıran kişidir. Yapımcı raci şaşmazın abisi olan necati , gece hayatına ve mafyaya yakınlığı ile bilinir.
2002 yılına kadar oyunculuk ile ilgilenmeyen yalnızca 6 ay eğitim ile Kurtlar Vadisine başlayan ve diziyi iyisiyle kötüsüyle 10. Yılına taşıyan oyuncuların başında gelir.
Bu yönüyle Türkiye'deki çakma tikyler tarafından pek sevilmez sürekli eleştirilir.

adam gibi adamdır çok iyi oyuncudur çok büyük hayran kitlesi vardır gittiği yerlerde izdiham yaşanır.

gittiği yerde parti lideri gibi karşılanır. Konuşmalarında mitingden daha çok kalabalık vardır.

yeteneğin hiç uğramadığı şahsiyet .. dizisinde kendi sesini kullanamayacak kadar itici bir sese sahip vatandaş ..dünyada yeteneksizlik yarışması yapılsa açık ara birinci gelir ..

Sırf Raci Şaşmazın kardeşi olduğu için Vadide oynanayan, itici biri. Oyunculuğunu hi beğenmiyorum. Kısacası insanın sinirleriyle oynayan bir yüzü var

melek gibi adam örnek alın bu adamı

@destere

@RevaN

En sevdiğim oyuncu gittiği her yerde izdiham olur adamı sokakta yürütmezler izdiham çıkmasın diye bakkala bile arabasıyla gidiyordur kesin
o kadar iyi bir oyuncu

onur sen bugünlerde yorum yapma yeteneğini kaybettin gibi resimlerle konuşuyorsun
))

@destere
Vadiyi küçümsüyenlere, vadiye kötü laf söyleyenlere, böyle bir resim gönderiyorum vadiyi küçümseyen olduğu sürece bu resimler onların ayrılmaz bir parçası olucak

Oyunculuğu orta ama iyi insan hiç bi vakası yok

çakma tikyler tarafından pek sevilmez

kendisinin yarı yaşındaki kızla evlenerek azgın tekeler kulubüne katılmış isim

Emre ilahi nerden bulup çıkardın bu konuyu haha güldürdün gece yarısı

O bulmamış bi üste bak