yiğitten sonra çakma kanal d fanımı olmaya karar verdinO reytingleri süpermen Cahit kaçırdı Kanal D'ye laf atmayın
yiğitten sonra çakma kanal d fanımı olmaya karar verdinO reytingleri süpermen Cahit kaçırdı Kanal D'ye laf atmayın
Bu dizinin 10. Ve 11.yilinda aldığı reytingler hala tns rekoru bilmiyorsan bilmiş ol öyle bir çakılma falan yok yani ki bu filmde 600 bin kişi tarafından izlendi öyle veya böyle 1 ay olmuş izleyen izlemiş düşene tekme hesabı diye düşünüyorsunuz belki ama vadi tv ye geri döndüğünde yine zirvede olacak onun sosyolojik psikolojik ve felsefik araştırmasını yaparsın artıkOysa 2005'te o efsanevi mahkeme çıkışı sahnesiyle birlikte bir daha dönmemek üzere bitirselerdi diziyi hâlâ dillere destan, unutulmazlar arasına adını yazdırmıştı. Yani presteji çok yüksek olur ve zirvede bırakmış olurlardı. Ama para uğruna zirveden adım adım düşmeyi tercih ettiler. Pusu'nun ilk dönemleri, İskender'li kısımlar filan tamam onlar da iyi hoştu ama olmasalar da olurdu. Yazık gerçekten ancak okullarda ders olarak konu olacak ibretlik bir durum bence Vadi'nin bu zirveden çöküşü. Bundan sosyolojik, psikolojik, felsefi sonuçlar bile çıkar.
Film vizyona gireli 1 ay olmuş izleyen izledi zaten konunun amacını anlayamadım
Filmi yarıda terk etmişler. Peki bu neden?Ko.nuyu açan kişinin amacı ne acaba? Geçenlerde güya Necati Şaşmaz ile röportaj yapacaktı.Nasıl bir dikkat çekme istegi bu
Adam 50 kere oynadığı yazdığı filmi izlemiş zaten bundan daha doğal ne olabilir işi gücü vardır oturup baştan sona niye izlesin 51.defaFilmi yarıda terk etmişler. Peki bu neden?
Ben yazsam toparlarım bir tekYa ne normali ? Bu değil miydi milyonların izleyeceği filmHala kalkmış 1 aydır vizyonda konunun amacını anlamadım diyor. Acaba sen kendi yazdıklarında ne yazdığını anlıyor musun da bunu da anlayacaksın
Sahte bir olay üzerine kurulu filmin getirisi ne olacak, efsane balon gibi patladı. Ay bide tutturmuşlar 1-97 arası çok iyiydi. Git 1-97 arasını YouTube dan izle, hadii
İnşaatı Raci Şaşmaz yapıyor, Necati Şaşmaz'ın elinde sadece Pana Film var bu çabanın sebebi ondanBu balon patlayali çok oldu. Bir zahmet uzak dursun tv ve sinemadan. İnşaat üzerine yogunlassin artık. Ben efsaneyim havalarini bıraksın. Geçen röportaj verdiğinde burnu taaa Everest dağına çıkmıştı. Aleyna Tilkiyi de geçti Ego da adam.
Gerci doğru onu da beceremezİnşaatı Raci Şaşmaz yapıyor, Necati Şaşmaz'ın elinde sadece Pana Film var bu çabanın sebebi ondan
Yani bu olanlarçok olağan. Küçük düşürücü ve utandırıcı bi şey değil?Adam 50 kere oynadığı yazdığı filmi izlemiş zaten bundan daha doğal ne olabilir işi gücü vardır oturup baştan sona niye izlesin 51.defa
241 şehide sahte diyorsun he bunu sadece fetöcüler der seni yetkili mercilere bildiriyorum hadi bakalımYa ne normali ? Bu değil miydi milyonların izleyeceği filmHala kalkmış 1 aydır vizyonda konunun amacını anlamadım diyor. Acaba sen kendi yazdıklarında ne yazdığını anlıyor musun da bunu da anlayacaksın
Sahte bir olay üzerine kurulu filmin getirisi ne olacak, efsane balon gibi patladı. Ay bide tutturmuşlar 1-97 arası çok iyiydi. Git 1-97 arasını YouTube dan izle, hadii
Bilgilerim lazım olursa özelden yazarsın241 şehide sahte diyorsun he bunu sadece fetöcüler der seni yetkili mercilere bildiriyorum hadi bakalım
Emrecik gel sana malzeme çıktısizce durum fetöye bağlayacak ilk üye kim olacakadı lazım değil ama @Tolstoyevski ile çok iyi anlaşan biri olur bence
noldu la vadicilerin çoğunu engellediğim için bişi gözükmüyor konudaEmrecik gel sana malzeme çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?