Necati Şaşmaz'a Galada Boş Salon Şoku!

Film vizyona gireli 1 ay olmuş izleyen izledi zaten konunun amacını anlayamadım

Bu dizinin 10. Ve 11.yilinda aldığı reytingler hala tns rekoru bilmiyorsan bilmiş ol öyle bir çakılma falan yok yani ki bu filmde 600 bin kişi tarafından izlendi öyle veya böyle 1 ay olmuş izleyen izlemiş düşene tekme hesabı diye düşünüyorsunuz belki ama vadi tv ye geri döndüğünde yine zirvede olacak onun sosyolojik psikolojik ve felsefik araştırmasını yaparsın artık

Ko.nuyu açan kişinin amacı ne acaba? Geçenlerde güya Necati Şaşmaz ile röportaj yapacaktı.
Nasıl bir dikkat çekme istegi bu

Kurtlar Vadisi'ne ben 1.5 yaşımdayken başladım ve 6 gün sonra 16 yaşıma giriyorum , 1-97.Bölüm efsane bunu biliyoruz

Ben Pusu'nun 300 bölümünü izlemiş bir seyirci olarak şunu söylüyorum : Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölümden sonra Kurtlar Vadisi olmaktan çıktı ne zaman Polat yalnız Kurt kaldı , Kurtlar Vadisi ozaman bitti ! 230-300 bölüm arası hiç bi bölüm beni heycanlandırmadı ve ben bir şans vererek izledim Kurtlar Vadisi Vatan'ı ve beğendim açıkçası ama keşke bu filmi yapmasaydınız çünkü gişe sonuçları berbat ötesi

Kurtlar Vadisi Kaos'a gelirsek kanal bulunursa maksimum 9 reyting'den fazlasını alamaz ! Usta nolursun yeni oyuncularla bir dizi çek daaa

Gişe sonuçlarına bakamadım henüz ama vizyona gireli bayağı oldu, normaldir..

necati şaşmaz en azından osman sınav ile tekrar çalışmalı bence ama böyle bir şey olmaz ama olmasını isterdim

Ya ne normali ? Bu değil miydi milyonların izleyeceği film
Hala kalkmış 1 aydır vizyonda konunun amacını anlamadım diyor. Acaba sen kendi yazdıklarında ne yazdığını anlıyor musun da bunu da anlayacaksın

Sahte bir olay üzerine kurulu filmin getirisi ne olacak, efsane balon gibi patladı. Ay bide tutturmuşlar 1-97 arası çok iyiydi. Git 1-97 arasını YouTube dan izle, hadii

Bu balon patlayali çok oldu. Bir zahmet uzak dursun tv ve sinemadan. İnşaat üzerine yogunlassin artık. Ben efsaneyim havalarini bıraksın. Geçen röportaj verdiğinde burnu taaa Everest dağına çıkmıştı. Aleyna Tilkiyi de geçti Ego da adam.

Ben yazsam toparlarım bir tek
Sihirli annemle kurtlar vadisi karışık bir dizi yazmıştım ve o bölüm forumda Hit rekoru kırdı vadiciler sinirlendi çünkü ben mafyanın devlet işlerine karışmasını istemem

İnşaatı Raci Şaşmaz yapıyor, Necati Şaşmaz'ın elinde sadece Pana Film var bu çabanın sebebi ondan

Adam 50 kere oynadığı yazdığı filmi izlemiş zaten bundan daha doğal ne olabilir işi gücü vardır oturup baştan sona niye izlesin 51.defa
Yani bu olanlarçok olağan. Küçük düşürücü ve utandırıcı bi şey değil?

241 şehide sahte diyorsun he bunu sadece fetöcüler der seni yetkili mercilere bildiriyorum hadi bakalım

Ben cinema aşığı biri olarak nekadar da diziyi daha önce hiç izlememiş olsam bile bedava bilete giderdim boş kalması ilginç