Necati Şaşmaz Neler de Yapmış !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz 2 kişi 2 litre içince ohaa ayı mısınız diyen kezbanlar var. :D

Allahım ya ! Senden mi öğreneceğim terbiyeyi saygıyı haddini bil !

- - - Ekleme - - -

Ben onu espiri olarak yaptım :(

yavaş gel :D

- - - Ekleme - - -

Sakin lütfen.Karşınızda bir bayan var.Daha hafif sözler lütfen.

sakin sakin de durduk yerde yazdığı mesaja baksana kimsenin bişey dediği yok ona süt içsin nedir kız erkek olması bişeyi değiştirmez herkes sevsede sevmese de saygılı olmalı babası yaşındaki adama onu diyemez

yavaş gel :D

- - - Ekleme - - -

sakin sakin de durduk yerde yazdığı mesaja baksana kimsenin bişey dediği yok ona süt içsin nedir kız erkek olması bişeyi değiştirmez herkes sevsede sevmese de saygılı olmalı babası yaşındaki adama onu diyemez
Takas çok abartıyorsunuz her zaman ki gibi.Sanki sülalesine küfretmiş.Ne demiş süt içsin çay içeceğine ne var ki bunda.

Takas çok abartıyorsunuz her zaman ki gibi.Sanki sülalesine küfretmiş.Ne demiş süt içsin çay içeceğine ne var ki bunda.

Deniz boşver ben istediğim yorumu yaparım beğenmeyen yada kışkırtıcı bulan olursa şikayet etsin. O mesajı ciddi anlamda söylsem neysede. Bazı arkadaşların hayatı vadi olmuş her kelimeyi hakaret sayıyorlar.

konuyu uzatmayacam ne haliniz varsa görün benden uzak olun yeter başka bişey istemiyorum

hakaret etmiş kendince
Ben sana süt iç desem hakaret mi olur bu takas.Yapma Allah aşkına.Konuyu tartışma boyutuna boşuna getiriyorsunuz.Orada söylenen cümlenin kışkırtıcı olduğunu düşünmüyorum.İnan fazla kuruntu yapıyorsunuz bu konuyu.Vadi sevginiz çok aşırıya kaçıyor ve bu da haliyle yorumlarınıza yansıyor.Gerek yok ki tartışmaya.Hayır şuan tartıştığınız sebep çok komik :)

Konu biraz daha uzarsa geçici olarak kilit gelecek haberiniz olsun.Yeter tamam !

arkadaşa daha önce demiştim bizim hatrımız için kışkırtıcı mesaj yazma bari zorla sevdirecek halimiz yok diye ama değişen bişey yok malesef

- - - Ekleme - - -

Sen kimsin ? Tanımıyorum seni artık.

:D :D

- - - Ekleme - - -

deniz tmm sende uzatma kilitlemenize gerek yok tartışma yok no problem :D

arkadaşa daha önce demiştim bizim hatrımız için kışkırtıcı mesaj yazma bari zorla sevdirecek halimiz yok diye ama değişen bişey yok malesef

- - - Ekleme - - -

:D :D

- - - Ekleme - - -

deniz tmm sende uzatma kilitlemenize gerek yok tartışma yok no problem :D
Tartışma olması için sebep yok zaten :) Yine de bir süreliğine kilit !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...