Kıraathane işletenler bile bu kadar içmiyordur herhalde.![]()
Kıraathane işletenler bile bu kadar içmiyordur herhalde.![]()
Fazla konuşma ya sanane istediğimi derim. Şikayet et. Takasın cümlelerini yapıştırmayı bırakıp biraz da kendi cümlelerini kurmayı öğrenO da o zaman az saygılı olsun.Sanki askerlik arkadaşı süt içsin diyo
Allahım ya ! Senden mi öğreneceğim terbiyeyi saygıyı haddini bil !
- - - Ekleme - - -
Ben onu espiri olarak yaptım![]()
Sakin lütfen.Karşınızda bir bayan var.Daha hafif sözler lütfen.
Takas çok abartıyorsunuz her zaman ki gibi.Sanki sülalesine küfretmiş.Ne demiş süt içsin çay içeceğine ne var ki bunda.
yavaş gel
- - - Ekleme - - -
sakin sakin de durduk yerde yazdığı mesaja baksana kimsenin bişey dediği yok ona süt içsin nedir kız erkek olması bişeyi değiştirmez herkes sevsede sevmese de saygılı olmalı babası yaşındaki adama onu diyemez
Takas çok abartıyorsunuz her zaman ki gibi.Sanki sülalesine küfretmiş.Ne demiş süt içsin çay içeceğine ne var ki bunda.
Ben sana süt iç desem hakaret mi olur bu takas.Yapma Allah aşkına.Konuyu tartışma boyutuna boşuna getiriyorsunuz.Orada söylenen cümlenin kışkırtıcı olduğunu düşünmüyorum.İnan fazla kuruntu yapıyorsunuz bu konuyu.Vadi sevginiz çok aşırıya kaçıyor ve bu da haliyle yorumlarınıza yansıyor.Gerek yok ki tartışmaya.Hayır şuan tartıştığınız sebep çok komikhakaret etmiş kendince
Sen kimsin ? Tanımıyorum seni artık.
Tartışma olması için sebep yok zatenarkadaşa daha önce demiştim bizim hatrımız için kışkırtıcı mesaj yazma bari zorla sevdirecek halimiz yok diye ama değişen bişey yok malesef
- - - Ekleme - - -
![]()
- - - Ekleme - - -
deniz tmm sende uzatma kilitlemenize gerek yok tartışma yok no problem![]()