Necati Şaşmaz Kaynanasından Büyük Çıktı! FF Özel

Bence polata çok yakışmış.hatta bitek polata yakışırdı bu zaten

hem yazın istemeye gidiyolar hemde Nurla beraber olmaya devam ediyo çok şerefli bir davranış

kızda benim yaşımda bide hadi olgun erkek iyidir güzeldirde 30a kadar hadi taş çatlasın 35 ama bu baya bi aşmış

necatinin yazın nurla birlikte olduguna dair bbir görüntü yok. magazin basını birlikte olduklarını sanıyor sadece
)) nasıl evleneceğini yeni duyduysa

Bence kız hamile kaldı adamın adı lekelenmesin diye hemen evliliği bastılar.

Olabilir yani.Sevmem ama aklıma ilk bu geldi.

Oha evlenmeden onu yapmaz

Bence kız hamile kaldı adamın adı lekelenmesin diye hemen evliliği bastılar.

Olabilir yani.Sevmem ama aklıma ilk bu geldi.

öyle olsa babasından yazın ıstemezlerdı . sen basına bakıp ani olmuş sannına kapılma. kızı usulünce yazın ıstemısler.. öyle ani evlenmişler

ya arkadaş sıze ne alan memnun satan memnun allah mesut etsın deyın gecın bıze ne ya

onların demesiyle olmuyor bilmiyoruz gerçeği

5 ayda çocuk doğuyor . hamile olsa fotograftan belli olurdu bazı şeyleri abartmalım . ahlakla bu işin ilgisi yok 18 den büyük kız çocuk yaşta ki evlıklerle karıstırıyon.. hde de kız çocuktu

5 ayda çocuk doğuyor . hamile olsa fotograftan belli olurdu bazı şeyleri abartmalım . ahlakla bu işin ilgisi yok 18 den büyük kız çocuk yaşta ki evlıklerle karıstırıyon.. hde de kız çocuktu
yok canım adam umreye gitmiş diye göklere çıkartanları hatırlıyorum ama neyse zaten diziye başrol olma şansı sadece necati şaşmaz la sevgili olmakla mümkündü bir zamanalr
bu olay sibel canın umreye gidip sonra tangayla yakalanmasına benzedi

ıyıde günah olan bu olayda ne var. aksine evlenmek sünnet sevap isledi necati. neye göre yorum yaptığını anlasak cevap verecem ama kafanı çözemedim
))))

en iyisi boşvermek senin hangi kafada olduğunu çözmegi behzat ç bile yapamaz
))))))))