Necati Şaşmaz Şeb-i Arus Törenlerinde!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Pana Film yönetim kurulu başkanı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrolü ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Şeb-i Arus törenlerine katılmak için Konya'ya gitti.

Mevlana'nın hakka gittiği bu günde Konya'ya giden Necati Şaşmaz eşi ve oğluyla birlikte anma törenlerine katıldı ve Mevlana'nın türbesini ziyaret etti.

Şaşmaz Mevlana'nın türbesini ziyaret etmek için sakin ve sessiz bir zamanı tercih etmesine rağmen yoğun bir sevgi seli ile karşılaştı.İzdihama dönüşen bu ilgi karşısında mütevaziliği ve adamlığıyla bilinen Necati Şaşmaz yine mütevaziliğini korudu ve türbeden güçlükle ayrılabildi.

1493763.jpg

1493764.jpg

1493762.jpg

34cea47529cccc164455b0cf1b05dee4.jpg

Konya bambaşka bir şehirdir :) Şehir'e ayak bastığınızda o mevlanın manevi havasını hemen hissedersiniz. Necati Bey ve Ailesine kocaman tebrikler:) Millet barlarda discolarda boy gösterirken necati bey ailesiyle birlikte çok doğru ve yerinde bir kararla o manevi havayı tenefüs etmiş, o hazzı yerinde yaşamıştır .bu devirde bu tür davranışlar takdire şayan hareketlerdir.

Helal olsun necati abimize herkes 17 aralıkı başka bir şey diye kutlarken necati abimiz gerçek anlamını belirtmiş. Gurur duydum helal olsun.

sadece normal insalar değil tüm sanatçılarda Necati Şaşmaz'ı örnek almalı
müthiş bi insan müthiş

bazı sanatçı bozuntuları bi gün o kızla bi gün bu kızla gezip tozup içki kumar uyuşturu gibi illetlere bulaşırken bu adam bu kadar üne rağmen bozulmuyor tam bir örnek yani
herkes örnek almalı adam kelimesinin karşılığı Necati Şaşmaz!

sadece normal insalar değil tüm sanatçılarda Necati Şaşmaz'ı örnek almalı
müthiş bi insan müthiş

bazı sanatçı bozuntuları bi gün o kızla bi gün bu kızla gezip tozup içki kumar uyuşturu gibi illetlere bulaşırken bu adam bu kadar üne rağmen bozulmuyor tam bir örnek yani
herkes örnek almalı adam kelimesinin karşılığı Necati Şaşmaz!
Aga Kenan gibi bozmadı ya kendini helal olsun. Kenan Deli Yürek döneminde çok temizdi adamı bozdular ama Necati abi tam örnek helal olsun tam benim kafadan :D

Allah ziyaretini kabul etsin.necati abiyi bu yüzden seviyorum bu alemde kendisinin tek olduğunu söylüyorum hep