Necati Şaşmaz'ın Şiiri Vadi'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Efsane dizi Kurtlar Vadisi dün yine izleyenlerini mest etti.Sosyal medyada ve reytinglerde geceye damgasına vuran fenomen dizide dün Necati Şaşmaz'ın şiirlerinden biri dizide yer aldı.

Daha önce Deli Yürek dizisinde okunan şiir ilk kez Vadide söylendi.

İşte o şiir;

Güneş yattı pusuya
Ay düştü kuyuya

Zifiri karanlık
Dipsiz aydınlık

İstediğin kadar bağır
Toprağın kulağı sağır

Dolap kırık
Su bulanık

Kovada kir
Tadı zehir

Gelip geçer her kafile
Yusuf değilsen nafile

Dün kız okurken yabancı gelmemişti demek ki deli yurekte okunmuş onu bilmiyordum.

@takas aga var mı böyle oyuncu adamın on parmağında on ayrı marifet var,

@takas aga var mı böyle oyuncu adamın on parmağında on ayrı marifet var,
acayip yetenekli bir adam aga bilmediği türkü yok
çalmadığı enstrüman yok
yani adam çok süper yetenekli şiir kitabı da var biliyosun
gerçek bir sanatçı gerçek bir fenomen ustam

acayip yetenekli bir adam aga bilmediği türkü yok
çalmadığı enstrüman yok
yani adam çok süper yetenekli şiir kitabı da var biliyosun
gerçek bir sanatçı gerçek bir fenomen ustam
aynen aga adam dediğin gibi gerçek bir sanatçı ama ona yeterince hak ettiği değerin verildiğini düşünmüyorum medya tarafından

aynen aga adam dediğin gibi gerçek bir sanatçı ama ona yeterince hak ettiği değerin verildiğini düşünmüyorum medya tarafından
yok be değerin kralını veriyoruz bu akdar sevilen ve başarılı bir isim kendi meslektaşları tarafından sevilmez bence sevilmiyordur diğer oyuncular tarafından çünkü adam onların çok çok üstünde bir fenomen ve halkın sevgilisi adeta :D
değeri veriyoruz bence daha napalım :D

yok be değerin kralını veriyoruz bu akdar sevilen ve başarılı bir isim kendi meslektaşları tarafından sevilmez bence sevilmiyordur diğer oyuncular tarafından çünkü adam onların çok çok üstünde bir fenomen ve halkın sevgilisi adeta :D
değeri veriyoruz bence daha napalım :D
orda sıkıntı yok halk zaten arkasında yıllardır o yüzden ekranlarda; ben sektörü, basını kast ettim, 🙂

orda sıkıntı yok halk zaten arkasında yıllardır o yüzden ekranlarda; ben sektörü, basını kast ettim, 🙂
onlarda kendi taraflarına geçince veriyor işte :D atv ye geçince onun medyası göklere çıkarır kanal d ye geçince onun medyası uçurur :D bak doğan medyaya :D
yani o konuda nerdeyse orda değeri veriyolar

Forum İstatistikleri

Konular
176,327
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato