Necati Şaşmaz'ı Uçakta Rahat Bırakmadılar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en iyi oyuncularından biridir burak bunu kimse tartışamaz 10 yıldır zirvede olan büyük bi efsanenin vazgeçilmez ismi ve artık mükemmel derecede iyi oynuyo müthiş bir oyuncu ve profesyonel
al pacinonun necati şaşmaz dan kısa olduğunu biliyomuydunuz :D al pacino bir gün vadide oynayacak eminim :D

en iyi oyuncularından biridir burak bunu kimse tartışamaz 10 yıldır zirvede olan büyük bi efsanenin vazgeçilmez ismi ve artık mükemmel derecede iyi oynuyo müthiş bir oyuncu ve profesyonel
al pacinonun necati şaşmaz dan kısa olduğunu biliyomuydunuz :D al pacino bir gün vadide oynayacak eminim :D

Adam en iyi oyuncusu dedi yorumunu okuduysan.:D

Biraz kilo vermesi lazım bence de. Uzun sakal pek iyi gitmiyor. Kısa sakal daha iyi bence.

Yaşlandı be reyiz :(

Kurtlar Vadisi belgeselini izlemişmiydin?
Orada Bahadır Özdener söylemişti Al Pacino'yu Kurtlar Vadisi'nin finalinde oynatmak istemistik diye.
Umarım birgün oynar bu filme cok yakısacagına eminim.

Kurtlar Vadisi belgeselini izlemişmiydin?
Orada Bahadır Özdener söylemişti Al Pacino'yu Kurtlar Vadisi'nin finalinde oynatmak istemistik diye.
Umarım birgün oynar bu filme cok yakısacagına eminim.

izledim ordan söylüyorum zaten al pacino haberleri çıkmıştı o zaman son anda sharon stone ve andy garcia geldi :D
inşallah gelecek bir gün eminim ben :D

sakal yakışıyoda çok sakal yakışmıyo hacı gibi sakal olmasın normal kirli sakal olsu bro:kiki::kiki:

aynen adam yaşını başına aldı artık böyle süper :D