Fragmanı izlerken sıkıldımevet baştan sona siyah beyazben renge takmadım kafayı filme dalınca renksizlik daha bir hoş hava kattı filme
Fragmanı izlerken sıkıldımevet baştan sona siyah beyazben renge takmadım kafayı filme dalınca renksizlik daha bir hoş hava kattı filme
Fragmanı izlerken sıkıldımYine de bu hafta aradan çıkarmaya bakayım.
Filmi sevmeyeceğimi düşünsem de izledim. Çok sevdiğimi söyleyemem hatta sıkıcıydı bence ama beklediğimden iyiydi.
Bruce Dern'i çok beğendim. Aslında rolü falan da ödül için ideal. Bence rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Konuşma tarzı, ağız yapısı falan güzeldi. Bence ödülü alamaz ama adaylığı hak etmiş. June Squibb de çok iyiydi. Zaten böyle teyze rollerine hep sıcak bakarım. Güldürüyorlar genelde.
Hikaye güzeldi ama senaryoyu çok beğenmedim. Zaten aşırı durgun bir film ve senaryo da durgun olunca sıktı haliyle. Biraz daha iyisi yapılabilirdi. Aslında senaryonun beğendiğim kısımları da vardı. Mesela yaşlılık halleri, akıp geçen zaman... Film beni güldürmekten çok hüzünlendirdi niyeyse.İleride biz de mi böyle olacağız?
Genel olarak gülmedim, yer yer sıkıldım ama yine de filmden soğumadım. En azından sonunu merak edebiliyorsunuz filmin. Bu bence senaryo açısından büyük bir artı.
Puanım: 7/10
Film komedi türünde aday olmamış mıydı Altın Küre'de falan?Filmin güldürmeyi amaçladığını hiç sanmıyorum.Bence normal gülmemen.
Film komedi türünde aday olmamış mıydı Altın Küre'de falan?Ben komedi türünde yarıştığı için güldürür diye tahmin ediyordum.
Film komedi türünde aday olmamış mıydı Altın Küre'de falan?Ben komedi türünde yarıştığı için güldürür diye tahmin ediyordum.
Sadece ilgimi çekenleri izliyorum. Gerçi bu yıldan da 2-3 film var, ama bir şekilde dikkatimi cezbedenleri boş vaktim varken aradan çıkarmak istiyorum.@Aserat izleyeli birkaç saat oluyor ama yine de yorum yapayım nedir sanırsın iki sene geçmiş?Ben zaten çoğu yorumu izledikten 1 gün sonra falan yapıyorum.
Bu arada son yılların hit filmlerine sarmışsın gibi ama keşke bu yıldan başlasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?