Nebahat Çehre'yi Utandıran Caps

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060

Sağlıklı beslenme kurallarında ezberleri bozan Prof.Dr. Canan Karatay ile ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin caps'i geçen hafta en çok konuşulanlar arasına girdi.

Sağlıklı ve genç kalmanın kurallarından bahseden Prof.Dr. Canan Karatay ile Nebahat Çehre'nin fiziki görüntüsü karşılaştırılarak, 'Nebahat Çehre'yle Canan Karatay arasında 1 yaş fark var. Ne bileyim kızlar, ben olsam Nebahat'in dediğini yaparım' şeklindeki paylaşım geçen haftanın fenomeni oldu.

Konu ile ilgili konuşan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, 'Caps'i gördüğümde çok utandım. Kadın profesör saygı duymak lazım. Benim genç görünmem tamamen genetik. Hiç dolgu falan yaptırmadım. Yaşıma yakışan bir şekilde yaşıyorum' dedi.

Biri estetik harikası diğeri doğali o yuzden birinin reytingi daha fazla her çıktığı program reyting alıyor diğerinin dizileri sapir sapir dökülüyor))

Beren Saat'in geleceği.

Helal olsun kadına kendine iyi bakyor.

Şimdi bence Canan Karatay'ın tek suçu fazla tereyağına kendin kaptırması,Nebahat ise estetik olmasada bakım kremleri mucizesi

Son düzenleme:
Nebahat bir hoş konuşmuş ama ufaktanda genlerini övmüş hani

Atmasın şimdi, nerde genetik
İlla estetik vardır diyorlar. TV8'de aramaızda kalmasında bugun bunu da tartiştilar Tuba Ünsal "estetiği en iyi taşiyanlardan" dedi

Aynen ne genetiği yaw baya estetik her yeri.
Ama Capsle komik hiç itiraz etmesin.

Kadın o kadar çok havaya girmişki bu olaydan dolayı,yaptırdığı estetikleri dolgular unutmuş.