bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,410
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Show Tv bu diziyle biraz rahatlar. Ama Eylülde Star elinden çekip alır
Show TV
Dizi tutunamaz zaten Yetenek Sizsiniz ve Ben Bilmem Eşim Bilir varken.
Show Tv bu diziyle biraz rahatlar. Ama Eylülde Star elinden çekip alır
Üretsin üretsin de daha kendi ürettiği 5 reytingi geçen dizisi yok. Her diziyi evet diyor, kabul ediyor. Düşünmek yok. Böyle giderse daha 4-5 sene transferlerle yürütür işi
Star transferleri büyümek için yaptı ve amacına ulaştı artık kendisi üretmeye başladı farkındaysan .
Star transferleri büyümek için yaptı ve amacına ulaştı artık kendisi üretmeye başladı farkındaysan .
Üretsin üretsin de daha kendi ürettiği 5 reytingi geçen dizisi yok. Her diziyi evet diyor, kabul ediyor. Düşünmek yok. Böyle giderse daha 4-5 sene transferlerle yürütür işi
üretmek sadece 20 dakika ve sopranosşa mıonlar sa tutmazsa showun kapısına dayanırlar gene
kendi ürettikleri tuttmazsa gene ilk kapı show ki atlılar zatwn çok iyi reyting alamıcak 20 dakika da arka sıokakların cumaya gelmesiyle totalde şansı çok az
Sanmıyorum , zaten 4 günü Muhteşem Yüzyıl ve Acun'un programlarıyla dolu Dila Hanım her ne kadar istenileni veremese de reytingi iyi ve 20 Dakika gelince kanal iyice rahatlayacak bence . Birde Atlılar dizisi var o da ab grubunda başarılı sonuçlar alabilir bence yani baş günü kalmayacak .
- - - Ekleme - - -
20 Dakika'nın tutmasına kesin gözüyle bakıyorum . Birde Atlılar'ı unuttun. Bu sene bütün dizilerini kendisi üretti , her ne kadar tutmasa da birşeyler için çabalıyorlar , bunu görmemezlikten gelemeyiz.
Oho sen her zamanki gibi olayı ayarlamışsın kafanda. Star battı sana bakarsak.
Her konuda yaptığın gibi sağlam bir düşünceye dayanmadan yazıp duruyorsun.
Başkalarına göre de Atlılar ve 20 Dakika rekor kıracak? Sadece senin yazdıklarınla olsaydı o iş...
Neyse kötü olaylara karışmak istemiyorum.
senn görüşün my yi kötüleyenlerde kanıt yok dayanak yokSen Muhteşem Yüzyıl'ı körü körüne kötüleyenlere laf ediyorsun ama sen yaptıklarını görüyor musun?
Sürekli bazı şeyleri körülüyorsun nedensiz yere. Yani muhalefef olsun diye muhalefet peşindesin.
Afedersin ama saplantı olmuş artık sende. Lakayık tavırların da zaten düşündüklerinin ne kadar ciddiyetsiz ve önemsiz olduğunu gösteriyor.
Kimsenin bir şeyi iddia ettiği yok zaten. Herkes kendi düşüncesini söylüyor ama sen düşünceni sanki doğrusu kesinlikle oymuş gibi zorluyorsun her konuda. Senin de sağlam dayanakların yok ki...
Star konusunda da geçmişi kötü diye geleceği de kötü olacak diyr bir şey yok ki. Sonuçta doğuş grubunun geçen seneye kadar tematik kanalları vardı. Star'ı alarak bir ilki yaşadılar.
Haliyle başlarda acemilerdi. İlk yaptırdıkları diziler 1-2 reyting alıyordu. Ama yazda büyük bir atak yaptılar yavaş yavaş 4-5 reytinglere çıktılar. Yıllar geçtikçe yaptırdıkları dizilerin reytingi artar.
Star'ı Kanal D ile karşılaştıramazsınız ki. Veya Star'dan hemen 10 reytinglik diziler bekleyemezsin ki. Herkesin yaptığı hata bu. Doğan grubu yıllardır bu işin içinde. Aşırı deneyimli.
Doğuş grubu daha 1 yıldır bu işin içinde ve yavaş yavaş başaracaklar bir şeyleri.
Dünyada hiçbir kişi ilk başladığın uzman olmuyor bir konuda. Yıllar gerek yeter ki sabır...
karşılaştırıcaz tabi zaten topu topu 3 güçlü kanal var
dayatma yapmyorum ben dayanağımda son yılalrsdaki dizileri starın ayakta kalannı yok gelecek dizişelr için tyahminim sadece arka sokaklar ezel i devirmiş dizi 20 dakika yı da devirebilir çok rahat atlılar pek türkiyeye uygun iş dğeil pat diye tutmasını beklemiyorum star sabırlı olursa 2 .sezona ab de iyi iş çıkarır sadece
Yine aynı şeyleri yazıyorsun. Kendi kafanda olaylar öyle diye gerçektete olacak bir şey yok.
Ayrıca dikkat edersen kendin söyledin 3 büyük kanal diye.
Demek ki doğuş grubu daha 1. yılında Star'ı öyle ya da böyle insanların gözünde büyük kanal haline getirmiş.
Biraz sabret, deneyim kazansınlar. Yıllar geçtikçe onlar da kendi yapımlarıyla ayakta durmayı öğrenecekler.
Sonuçta Kanal D ilk başladığında kendi yapım şirketiyle ayakta durmuyordu. Yıllar içinde rayıma oturttu ve son 2 senedir kendi yapı şirketi güçlendi.
Anlayamadığın şey; birinde yılların deneyimi var hoca olmuş artık, ama biri daha öğrenci ama parlak öğrenci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?