Nebahat Çehre'den Oyuncu Değerlendirmesi

Nebahati severim .Haziran gecesi,Muhtesem yuzyil ve Askimemnuda bayilarak izledim kendisini .Oyunculugu belkide o kadarda super degil ama kimse inkar edemez onun ekran isigini.O isik yasitlarinda az.

Oyuncu deyerlendirmesine gelince kendi dusuncesidir.Kimse buna karisamaz

Tuba'ya bu kadar takık olmasının nedeni çok açık :) beğendiği isimlere bakalım Naz Elmas Haziran Gecesi dizisinde Nebahat Çehre'nin rolü başrol olan Naz Elmas kadar etkiliydi ve ön plandaydı Beren Saat Aşk-ı Memnu'da Firdevs Hanım rolü ile yine ön planda ve konuşulan isimlerden birisiydi Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'da özellikle ilk sezonda çok etkili bir rolü vardı ve ön plandaydı gelelim Kara Para Aşk'a belli ki Nebahat Hanım ben bu dizide de ön planda olurum başrol kadın oyuncusu kadar konuşulurum dedi ama planları bu dizide tutmadı.Kara Para Aşk'ta kadın oyunculardan ön planda olan tek isim Tuba Büyüküstün oldu :) egosu çok yüksek olan Nebahat Çehre bunu kabullenemedi ve mız mız çocuklar gibi küstüm gidiyorum dedi diziyi bıraktı diziyi bırakması da beklediği etkiyi yaratmamış olacak ki her fırsatta Tuba Büyüküstün hakkında saygısızca yorumlar yapmayı sürdürüyor biliyor ki bu sayede gündeme gelip haber oluyor bu kadının tek derdi bir şekilde gündemde gelip konuşulmak :)

Nebahat Çehre'yi severim ama neden ona her seferinde oyuncular hakkında görüşlerini soruyorlar anlayamıyorum. Nebahat'te yaşıtları arasında en güzel, en zarif kadınlardan birisi olur ama oyunculuk anlamında sonlarda olur fikrimce. Kendi oyunculuğunu hakkında özeleştirisi ne olurdu onu merak ettim doğrusu...

Neboş önce gitsin kendi sesiyle oynamayı öğrensin,bir iki mimik falan da eklesin öğrendiklerine.Sonra değerlendirme yapsın.
aynı eleştiriler tuba için de var:)))

Nebahat Çehre'yi severim ama neden ona her seferinde oyuncular hakkında görüşlerini soruyorlar anlayamıyorum. Nebahat'te yaşıtları arasında en güzel, en zarif kadınlardan birisi olur ama oyunculuk anlamında sonlarda olur fikrimce. Kendi oyunculuğunu hakkında özeleştirisi ne olurdu onu merak ettim doğrusu...
neboşun yaşında olup da sektörde hala ayakta kalabilen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyi ondan olabilir mi acep :))