Nebahat Çehre'den Dobra Açıklamalar

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,698
Puanı
1,060
Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren Nebahat Çehre Milliyet Gazetesi'ne raportaj verdi.

Daha önce reyting rekortmeni dizilerde önemli rollerde oynayan Nebahat Çehre'ye Kara Para Aşk dizisi de sorulmuş.Çehre, mutlu olmadığı bir işi para için yapmayacağını söylemiş.
“Ben üç tane ‘tokat atmış’ dizide oynamışım (Haziran Gecesi, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl), sıradan bir rolü oynayamam.
Bir sanatçı her şeyi para için yapamaz. ‘Nebahat Çehre’yi alalım kadro güçlensin’ diye düşünülen rol bana uymaz, mutlu olmadığım, beklentimi bulamadığım karakteri oynamamalıyım. Ancak seveceğim rolde başarılı olurum.
Sohbet ilerleyince dizideki karakterin içinin boş olduğunu söylüyor yılların oyuncusu.Haziran Gecesi'ndeki karakteri ile karşılaştırıyor.Son dizisindeki karakterin katkıda bulunulacak yanı olmadığını söylüyor.
‘Kara Para Aşk’taki anne rolü çok pasifti, benim katabileceğim bir şey yoktu. Ben bugüne kadar öyle anneler oynadım ki... Mesela ‘Haziran Gecesi’nde oynadığım anne çok az rastlanacak bir karakterdi, tarzımla, oyunumla bir karakter doğurdum orada.
‘Yeni Hayat’ dizisinde çömlek yapan bir kadını oynadım. Zor ama çok güzel bir roldü. Burada ise kendimden katkıda bulunacağım bir karakter bulamadım.”
Kara Para Aşk setindeki olumsuz enerjiyi de anlatıyor usta oyuncu, Muhteşem Yüzyıl setiyle karşılaştırıyor seti:
“Set de sanatçıyı çok etkiliyor, örneğin Muhteşem Yüzyıl’ın çok sevecen ve dayanışması olan bir seti vardı.”
Haber yenidir,HABERİN LİNKİ

nebahat-cehre-3.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @yatutarsa @Bully @dizi kolik @yakup09

Bugün ne çok Nebahat Çehre konusu açıldı. :F Neyseki bu yeni. :A

Yürüyen ego konuşmuş yine :A Umarım bundan donra senaryoyu okur da imza atar projelere, genelde oyuncular öyle yapıyor :A

Nebahat Çehre senaryoyu okumadan mı kabul etmiş bu diziyi en başından kendisine biçilen rol belliydi.Bu dizinin konusu ana karakterleri belli kimse Zerrin karakterini uzun uzun izlemek istemezdi.Kendisini çok önemsiyor bu kadın iyi ki ayrıldı diziden :)
Ayrıca Kara Para Aşk setinde herkes çok çok iyi anlaşıyor kendisi yaşı geçkin bir isim olunca genç oyuncuların arasında isteği ortamı bulamaması çok normal

Nebahat Çehre senaryoyu okumadan mı kabul etmiş bu diziyi en başından kendisine biçilen rol belliydi.Bu dizinin konusu ana karakterleri belli kimse Zerrin karakterini uzun uzun izlemek istemezdi.Kendisini çok önemsiyor bu kadın iyi ki ayrıldı diziden :)
Ayrıca Kara Para Aşk setinde herkes çok çok iyi anlaşıyor kendisi yaşı geçkin bir isim olunca genç oyuncuların arasında isteği ortamı bulamaması çok normal
haziran gecesi,my ve aşk ı memnu yaşlı doluydu zaten :X

Saydığın tüm dizilerde yaşıtı oyuncular vardı KPA'da sadece Erkan Can vardı ki sahneleri çok fazla olmuyordu
sette güler ökten ile bedia ener de yoktu yani :X

neyse nebahat çehrenin gençlere ayak uyduramamasına kimse inanmaz :) 8 bölümlük muhteşem yüzyıl belgeselinde gördük :) selma ergeç ben sıkılıp oynamaya başaldım mı ilk neboş katılır diyor :) kadın nur fettahoğlu ile selma ergeçle filiz ahmetle arkadaş gibi normal hayatta :))))

sette güler ökten ile bedia ener de yoktu yani :X

neyse nebahat çehrenin gençlere ayak uyduramamasına kimse inanmaz :) 8 bölümlük muhteşem yüzyıl belgeselinde gördük :) selma ergeç ben sıkılıp oynamaya başaldım mı ilk neboş katılır diyor :) kadın nur fettahoğlu ile selma ergeçle filiz ahmetle arkadaş gibi normal hayatta :))))
aaa doğru Zerrin karakterinin hep onlarla çekimleri oluyordu nasıl unutmuşum :A