Nebahat Çehre'den Şok Meryem Uzerli Çıkışı !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

Nam-ı değer Valide Sultan usta oyuncu Nebahat Çehre , Meryem Uzerli'ye şok sözler sarfetti.

Nebahat Çehre, hamilelik olayını duyunca Meryem Uzerli'nin sevgilisini Can Ateş'i aramış.

Nebahat Çehre,
“Hamileliği duyunca Can’ı aradım ama ulaşamadım. Bence Meryem yanlış yolda.”
dedi.

Ve Çehre şöyle devam etti.

Usta oyuncunun söyledikleri medyada geniş yer buldu.

Tecrübe konuşuyor. Ne dese haklıdır.

Doğru söylemiş.Babasız çocuk büyütmek kolay değil.Büyütsen bile çocuğun ruhsal gelişimi ne kadar olumlu geçer şüpheli.

Bence de babasız çocuk büyütmek zor. Evlilik dışı bir çocuk olacak zaten geç olmadan aldırmalı.

çocuklarduymasın post: 1424815' Alıntı:
Kürtaj kısmına katılmıyorum
Diğer kısımlara katılıyorsun ama kürtaj kısmına katılmıyorsun. O zaman başka kısımlara nasıl katılıyorsun. Eğer katılıyorsan kürtajdan başka bunun başka bir yolu varsa söyle de bilelim.

Nebahat Çehre tek başına çocuk büyütmek zor bunu kast etmiş sen de buna katılıyorsun. O zaman kürtajdan başka bir yol varsa Meryemi arayıp söyleyelim.

RTE kürtaja karşı o yüzden o da karşı.

mrt-06 post: 1424825' Alıntı:
RTE kürtaja karşı o yüzden o da karşı.
Karşıysa tamamen katılmaması gerek. Diğer kısımlara katılmak o demek ki bebeği doğurmamalı. Peki ne yapsın?

Aldırması iyi olur bence bu durumda.

Bir yorum okumuştum bu olay çıkmadan 2-3 gün önce dışarının bilmem neyi Türkiyede star oldu diye.
her hatırladıkça gülüyorum.

bunların yaptıkları zina bu da en büyük günahlardan biri Allah ıslah etsin

Diğer kısımlara katıldığımı kim söyledi ?Kürtaj yaptırmak günah.Yapmamaları en doğrusu olurdu.Evlendikten sonra yapmaları en uygun olanı

Nebahat'tan zaten böyle bir çıkış bekliyordum zaten onlarin arasını yapan Nebahat'ti.Ve Can'ı tanıyor..1.5 senelik çat pat sette konuştugu kişinin tarafını tutacak değil heralde.Herneyse Meryem belkide bir cana kıymak istemiyor??? Birde o yönden düşünün.Nebahat'in cocuk sevmediği zaten belli.