Nebahat Çehre: "Yeni Dizim Muhteşem Yüzyıl Gibi Tarihi Bir Dizi Değil"

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ocak ayında yapımcılığını Tims Productions Timur Savcı'nın yapacağı ve Burak Özçivit'in de rol alacağı "41" dizisi hakkında konuşan Nebahat Çehre: Dizi ocak ayında başlayacak ama 'Muhteşem Yüzyıl' gibi bir tarihi dizi değil'

Sadece Burak ve Nebahat mı var?
Dizide daha hiç bir oyunucuyla anlaşılmamış herhalde şurada Ocağa ne kaldı? Bence başlaması Şubatı bulur.

Show Tv`de olur diyorlar. Tutsa Star 1-2 aya çekip elinden alır

Sadece Burak ve Nebahat mı var?
Dizide daha hiç bir oyunucuyla anlaşılmamış herhalde şurada Ocağa ne kaldı? Bence başlaması Şubatı bulur.
Nisan diyelim anlaşalım
Hatta Ustura Kemal taktiği diyelim yeni döneme kadar fragman taksitleriyle uzatalim

Bekliyoruz sabırsızlıkla....

bekliyoruzda emre57 nin dediği gibi hiçbişey yok ortada iki oyuncu haricinde ocakta zor gibi
)

nebahat ne kadar ipucu vermiş
)))

sanırım ocakta başlayacak ve tarihi dizi olmayacak
)

yani geriye 100 bin olasılık kalıyor sadece düşünüp bulacağız konusunu
)

Show'da değilde star atv kanal d olsun..Madem fantastik bi dizi olcak HDE yerine pazar gelsin
Hem Nebahat sadece bi atv'de oynamadı sanırım
Her kanalı gezdi kadın...

Show'da değilde star atv kanal d olsun..Madem fantastik bi dizi olcak HDE yerine pazar gelsin
Hem Nebahat sadece bi atv'de oynamadı sanırım
Her kanalı gezdi kadın...

doğru diyorsun show da olmasın fox da olmasın atv kanald star bu üçünde olsa izlenir zaten yine diğerlerine göre daha iyi durumdalar

showda olursa bir ay sonra paralarını alamayıp diziyi boşlarlar iki ay sonra kaldırılır çekmeye para yetiştirirse iyi
)

Ben bu kadını hç görmemiştim aşk- memnuyla tanidim iyikide tanimişim nerde olursa olsun illaki bi izlicem ama artık

Ben bu kadını hç görmemiştim aşk- memnuyla tanidim iyikide tanimişim nerde olursa olsun illaki bi izlicem ama artık

eskiden yılmaz güneyle aşkları ve filmleri varmış

ama bende ilk kez aşk-ı memnu da izledim yalan yok
)

destere Nebahat Çehre gelecegi gören kahin rolüne hayat verecek

Evlenmiş Yılmaz'la galiba

- - - Ekleme - - -

İşte tam HDE'lik yer...HDE bitsin fantastik dizi olarak (krem'ide aldilar saatinden
) Bu diziyi koysun atv...

ben izlerim süper olur atv de olsun
)

nebahatla yılmaz evlenmişlermi sevgiliymiymişler mi ?
)

tam orasından haberim yok

- - - Ekleme - - -

destere Nebahat Çehre gelecegi gören kahin rolüne hayat verecek

sihirli annemdeki nevra serezli tarzı bişeymi olacak acaba
)

çocuk dizisi olmasın büyğklere masallar olsun