Nebahat Çehre Yeni Bir Diziyle Ocak Ayında Tekrardan Ekranlarda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet yan rol. Yani bence yan rol. Aşkı Memnu ve Muhteşem Yüzyılda zaten bütün karekterler başrol gibiydi.
Ama fazla rolü olan olan yan rol dersek daha doğru olur
Ama başrol de sayılmaz bu
Tabii ki, bu yaşta dizinin tam merkezine koyulmasını bekleyemeyiz. Nebahat Çehre üzerine bir dizi kurulamaz. Çünkü, yaşı genellikle anne rollerini oynamaya müsait. Ancak oynadığı her dizinin de başrolüydü. Yan rol demek doğru olmaz bence

cunku berenle olsa super bi butun olup yuksek rakamla oynarlardi ama berensiz bi dizi'ye girecegi icin buyuk rakamlarla oynayamiycak bu da kayip olacak onun icin

Ama belki böyle uygun gördü Yakup, bilemeyiz

atv'nin TNS ile yuzunun güldüğü tek kanal olmadiğini görmeyen göz yoktur heralde.atv ile hiç TİMS bir dizi yaptı mı bilmem ama atv'de olabilir en buyuk kanalı olan Star'da olabilir.Neden İntikam'da oynamadı anlamadım.Yıllara meydan okuyabilen kaç tane oyuncu var? (Vic.) karakterini kim canlandıracak acayip merak ettim şimdi.

Atv`nin TNS ile değil de yeni dizileriyle yüzü güldü bence
Geçen yıldan kalma dizilerinin hepsi dökülüyor malesef: Uçurum, Alemin Kralı, Hayat Devam Ediyor ve bu sezon başlayan Krem, Son Yaz

Burak Özçivit'in 41 dizisinde rol alacakmış Nebahat Çehre

Kaynak? Eğer doğruysa dizi büyük ihtimalle tutmuş demektir. Ancak bir gençlik dizisinde Nebahat Çehre`ye ne gibi önemli bir rol verecekler merak ediyorum

dizifilmde okudum zaten Tims'in hazırladığı tek iş şuan 41 gençlik diziside olmayacakmış doğa üstü olaylar anlatılacakmış

Atv`nin TNS ile değil de yeni dizileriyle yüzü güldü bence
Geçen yıldan kalma dizilerinin hepsi dökülüyor malesef: Uçurum, Alemin Kralı, Hayat Devam Ediyor ve bu sezon başlayan Krem, Son Yaz
Ben Krem'in düştüğüne inanmıyorum.Adamlarin youtube hesabında ortalama yaklaşik/ortalama 250bin izleniyor.Bi haber çıkmıştı Krem ile ilgili neden bu kadar yuksek alıyor diye.Şike iddialari vardi.TNS'de Krem yapımcısından birileri mi ne görevliymiş filan.O haberi yalanlamak için Krem gittikçe düştü gittikçe düştü.Kuzeyde 350-500 bin izleniyor internette 6-7 alıyor.Krem listede o kadar dip olacak bi iş değil en azından romantik-komedi dalinda.

Krem şu an en az izlenen kuşak olan Pazar 22.30`da. Atv yönetimi resmen bu işten anlamıyor. Ya Pazar 20.00`ye alsınlar, ya da Cumartesi hangi saat olursa olsun. Cuma 22.30 bile olabilir. Pazartesi yorgunluğunu düşünüp herkes erken uyur Pazar. Bu yüzden daha da düşebilir eğer gün ve ya saat değişikliği yapılmazsa. Hayat zaten dibi gördü. Krem o saatte daha iyi gidiyordu

Bende onu diyorum bitirmek için ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar.Haberin etkisi varmıdır yokmudur bilemem ama ben bile kuşkulandıysam onlar neden yapmasın? Hayatın bittiği bariz gözler önunde internette izleniyormu araştirmadim ama orda da bitikse boşa masraf.

internetten leylamecnun .. behzat , bir erkek bir kadın , işler güçler tarzı diziler izlenirde hayat izlenmez.

hayatın tekrarını tv den takip eden varsada asıl alması gereken reyting yayınlandığı gün ve saat olmalı ..

İşte hem internette takip edilme hemde reytingde düşük çıksın boşa masraf.Hayat anlatmak istediğini aslında ilk 3 ölümde anlatsaydı hem sosyal mesajınıda vermiş olurdu hemde efsane olarak kalırdı..Ben ilk 12 bölümde biraktim.Sen hala izleyen biri olarak aklı selim bitip bitmeyeceğine daha iyi karar verirsin ama Hayat ömrünü de misyonunuda tamamladı.

hangi dizi olursa olsun nebahat çehre içni ilk 3 bölüme bakılabilir