Nebahat Çehre Yeni Bir Diziyle Ocak Ayında Tekrardan Ekranlarda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Son olarak "Muhtesem Yüzyıl" dizisinde Valide Sultan karakterini canlandıran tecrübeli oyuncu Nebahat Çehre, Beren Saat'in Ocak ayında rol alacagı "Intikam" dizisinde rol almayacak.

Çehre Ocak ayında TIMS Productions'un hazırladıgı bir diziyle ekrana dönecegi açıklandı.

Nebahat Çehre'nin yeni dizisiyle ilgili detayları FavoriForumum'da takip edebilirsiniz..

"İntikam" dizisinde oynamayacağına kesin gözüyle bakıyordum ama TIMS'ten Ocak'ta böyle iddialı bir iş beklemiyordum. TIMS'in daha önceden duyurulan yeni projesi var mıydı hatırlayamadım şu an?

Tims bu yıl Kanal D ile hiç çalışmadı. Kanal D`de olur kesin ve kesin

Tims bu yıl Kanal D ile hiç çalışmadı. Kanal D`de olur kesin ve kesin

Kanal D'de epey yeni proje var zaten. Ben Erler Film'in Bizim Okul dizisinin de Kanal D'de olacağını düşünüyorum. İntikam var, yerli Monk var. Bir de bu dizi olursa kadro çok genişler yer bulamazlar.

Kanal D'de epey yeni proje var zaten. Ben Erler Film'in Bizim Okul dizisinin de Kanal D'de olacağını düşünüyorum. İntikam var, yerli Monk var. Bir de bu dizi olursa kadro çok genişler yer bulamazlar.
Bence Bizim Okul Kanal D`de olmaz
Ama Tims her yıl Kanal D ile çalışırdı. O yüzden söyledim
Bakalım nasıl olacak.

Sonuçta Bizim Okul ve bu dizi arasında kalsalar bu diziyi seçerler herhalde

- - - Ekleme - - -

Niye neyi var FOX'un.
Zaten biz de onu diyoruz. Neyi var Foxun? Bu diziyi alacak parası mı var ?

Niye neyi var FOX'un.

Fox daha düşük bütçeli ve kısmen daha iddiasız diziler yapıyor. Küçük bütçeyle büyük işler yapmaya çalışıyor bazen tutuyor bazen tutmuyor. Nebahat Çehre şu an sektörde en değerli isimlerden biri. Yaptığı her iş tuttu ve küçük bütçeli bir diziyi kabul etmeyecektir. Yüksek bütçeli iddialı bir dizi olacaktır.

Nereden biliyorsun olmadığını. Büyük bütçeli diziler de yapar, ama OzaN'ında dediği gibi küçük bütçeyle büyük işler yapmaya çalışıyor. Belki diyorum bu sezon biraz daha büyük bütçeli farklı diziler ekrana sürebilir. Hem bakarsın FOX olur, belli olmaz bu işler.

nebahat berenin dizisinde oynamayacaksa yanlış bir tercih yapmış ..

ata binmeyi reddedip binecek eşek arıyor

hayırlısı olsun

Nebahat Çehre çok çok iyi bir yan rol. Yine anne rolünde izleriz büyük ihtimal. Bence dizi Atv ya da Starda olur

Yan rol mü?
Şaka yapıyorsun herhalde. Nebahat Çehre oynadığı her dizide başrolü oynamıştır.

Evet yan rol. Yani bence yan rol. Aşkı Memnu ve Muhteşem Yüzyılda zaten bütün karekterler başrol gibiydi.
Ama fazla rolü olan olan yan rol dersek daha doğru olur
Ama başrol de sayılmaz bu