Nebahat Çehre & Burak Özçivit Aynı Dizide!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,773
Puanı
1,061
121120121023152867412_2.jpg
Nebahat Çehre "41" dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Daha önce Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Bali Bey'i oynayan Burak Özçivit'in de rol alacağı yeni dizi "41" de rol almaya hazırlanıyor. Dizinin Ocak ayında yayına girmesi bekleniyor...

Ekli dosyalar

• 121120121023152867412_2.jpg
    121120121023152867412_2.jpg
    49.3 KB · Hit: 310
Bende izlemeyi düşünüyorum. Gençlik dizisiymiş severim gençlik dizilerini. ;😉

41 dizisi için öyle diyorlardı neyse Nebahat Çehre ve Burak Özçivit varsa dizi güzel bir şey olur zaten. ::)::)

Show Tv bu diziye para yetiştiremez, bence başka kanalda olur. ;😉

Nasıl gençlik dizisi olcak yaa??? Adam bıyıklari kesmiyor sevgilim seviyor diye :X Doğaüstü derken nasıl doğa üstü dizi? Arrow'un çakmasını yapsınlar diyecem ama oda doğaüstü değil süper-kahraman dizisi :X

Şimdi geldi aklıma ama harbiden süper olurdu .:F Arrow'u izleyen bilir Arrow'un anası rolünü oynasın.WoW :F:F yabancı dizileri hemen türkçeye uyarlayabiliyorum biriyle kontağa geçmem lazım :F:F:F

Nasıl gençlik dizisi olcak yaa??? Adam bıyıklari kesmiyor sevgilim seviyor diye :X Doğaüstü derken nasıl doğa üstü dizi? Arrow'un çakmasını yapsınlar diyecem ama oda doğaüstü değil süper-kahraman dizisi :X

Şimdi geldi aklıma ama harbiden süper olurdu .:F Arrow'u izleyen bilir Arrow'un anası rolünü oynasın.WoW :F:F yabancı dizileri hemen türkçeye uyarlayabiliyorum biriyle kontağa geçmem lazım :F:F:F

izlemyi düşündüm ilk 2 partı izledim net gitti dedim gerek yok 😀d:d

dream nerde şimdi burak nebahat a yakışmıyor diye isyan çıkrır sosyal medyayı ayaklandırır :))

nebahat daha 18 inde burak abisi gibi dururyor :))

dream nerde şimdi burak nebahat a yakışmıyor diye isyan çıkrır sosyal medyayı ayaklandırır :))

nebahat daha 18 inde burak abisi gibi dururyor :))

sna yakışır nebahatla çok iyi bir çift olursunuz:D

- - - Ekleme - - -

Aksiyon izlemeyi seviyorsan izle.Garanti dizi :X İzlerken bide Burak ile Nebahati düşün ben artık öyle düşünürüm şimdi :F:F
boş zamanım olursa izlicem:D