Ne Sıklıkla Yalan Söylersiniz ?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,893
Puanı
1,060
giphy.gif

Bazıları her gün tam bir YILAN gibi yalan söylerken bazılarıysa masum bir kedi gibi beyaz yalanlar dışında yalan söylemez...

PEKİ SEN BİR YILAN MISIN YOKSA BİR POFUDUK KEDİ Mİ ?..

giphy.gif

@XanTier e uyumadık da işte o kadar isyanlardaydın kendi profilinde.Hadi come on and yorum yap :A

Söylememeye çalışıyorum. Bayağı oldu bence söylemeyeli. Yalan söylemeyince hayatın daha güzel ilerlediğini düşünüyorum.

Ooo sabah öğle ikindi akşam yatsı. Sürekli söylerim. Yalan benim için yiyecek içecek gibi. Bir ihtiyaç. :A

İşe geç kaldığımda annem cumaya gittin mi diye sorduğunda falan genelde yalan söylerim.:A

2 yalan çeşidi var biliyorsunuz birisi kara yalan kendi çıkarın için milleti kekliyorsun diğeride beyaz yalan insanlar mutlu olsun diye söylüyorsun mesala aa bugün biraz kilomu verdin sen gibi karşındakını biraz mutlu ediyorsun yada birini korumak amaçlı şu arkadaşını gördünmü dövecez diyen birine hayır görmedim diye aslında sen saklıyorsundur bunlarda sakıncalı yalanalr değil :A

yalan her insan söyler ama kötü amaçlı yalan söylemedim özellikle aileme buda önemli birşey çünkü ailesini parmağında oynatan çok kişiye şahit oldum :(

Sadece insanları kırmamak için yalan söylüyorum. Ama biraz pislik olmak lazım, bazıları kırılmayı hakediyor çünkü. :D