İşim var, Hissikablelvuku'yu yazıyorum@XanTier e uyumadık da işte o kadar isyanlardaydın kendi profilinde.Hadi come on and yorum yap
O senin miydi Ilk bölümünü yayinladin miİşim var, Hissikablelvuku'yu yazıyorum
Yarın inşallah. Daha bugün duyurdum zaten.O senin miydi Ilk bölümünü yayinladin mi
Hayirli olsunYarın inşallah. Daha bugün duyurdum zaten.
BiliyordumOoo sabah öğle ikindi akşam yatsı. Sürekli söylerim. Yalan benim için yiyecek içecek gibi. Bir ihtiyaç.
Yalansız hayat biraz tuhaf gibi 😱Söylememeye çalışıyorum. Bayağı oldu bence söylemeyeli. Yalan söylemeyince hayatın daha güzel ilerlediğini düşünüyorum.
Ara sıra söylüyoruz tabi ki. Ama yalansız daha eğlenceli oluyor. Fırsatlar çoğalıyor.Biliyordum
Yalansız hayat biraz tuhaf gibi 😱
Bu dunyada yalan soyleyeceksin iki yuzlu olcaksin yoksa pek iyi olmuyorAra sıra söylüyoruz tabi ki. Ama yalansız daha eğlenceli oluyor. Fırsatlar çoğalıyor.
Bir gün staja geç kalınca metrobüste trafik vardı demiştim bende.İşe geç kaldığımda annem cumaya gittin mi diye sorduğunda falan genelde yalan söylerim.
Bir gün staja geç kalınca metrobüste trafik vardı demiştim bende.
Hey seni PİSLİKSadece insanları kırmamak için yalan söylüyorum. Ama biraz pislik olmak lazım, bazıları kırılmayı hakediyor çünkü.