Ne Beren Ne Nejat İntikam'ın Yıldızı Hangi İsim Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
engin293_209463118050d57d335c98c.jpg

Ünlü amerikan dizisi Revenge'den uyarlanan İntikam dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmeye başladı.Beren Saat,Nejat İşler,Mert Fırat Zafer Algöz gibi birbirinden ünlü oyuncunun kadrosunda bulunduğu dizide bir isim var ki tüm bu popüler oyuncuları muhteşem oyunculuğu ile gölgede bıraktı kim bu isim tabiki Engin Hepileri Tiyatro kökenli genç oyuncu güçlü oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine çekti

İşte Engin Hepileri hakkında yapılan o yorumlar

*Revenge izleyince ne olacağını bilerek izliyorsun ama Engin Hepileri de döktürüyor hani, iki haftadır dizi onun üzerinde.

*"İntikam"daki tek iyi şey Engin Hepileri galiba.

*i
ntikam'ın cast olarak en iyi secimi Hakan rolundeki Engin Hepileri olmuş..

*
Engin Hepileri'nin tiyatro kökenli olduğu açık saçık belli oluyor.Adam müthiş oynuyor.

*
yalniz Engin Hepileri bence Nolan Ross rolune cuk olmus ve intikam en cok ona yaricak bence, yildizi parlicak gibime geliyor

*
nolan en iyi engin hepileri den olurmuş ama daniel olmuyor be mert fırat. olamamışsın

*
engin hepileri sonunda super bir rolle tvde gorundu,adam oynamiyor yasiyor resmen yahu.on numara bes yildiz performansi

*beren ne kadar kötü bir emily olduysa enginde bir o kadar iyi nolan olmuş

*"İntikam"daki tek iyi şey Engin Hepileri galiba.
*beren ne kadar kötü bir emily olduysa enginde bir o kadar iyi nolan olmuş

:D

orijinalinde tek iyi oynayan engin var. diğerleri tırtlar :)))))) niye amerikan sınamasıyla yarısamadıgımız ortada dizinin oynanmısı var hala dökülüyorlar olacak iş değil

@dream konuyu bana açti zaar :F:F Biliyorum..Revenge geçen sezon ilk bölümünü izlediğimden beridir Beren olsa diye düşünmüştüm.Oldu.
Nolan karakterininin Türkiye şubesi olarak Engin hiç gelmemişti aklıma ama cast secimleri sırasında hep desteklemiştim...Ashley karakteride olmuş aslında izleyenler görür..Ashley'de farklı bi hava var intikamdaki kızda da...

Gelelim haftaya 3.bölümde tyler rolu için kim gelicek sorusuna onun hakkında hiçbiyerde haber yok.Perşembe söylerim olmuş mu? Olmamiş mi? Onuda haber yaparsın:)

Baska oyuncularin da hakkini yememek lazim. Bence herkes gayet basarili bir performans sergiliyor. :)

valla bu yazıları kim yazıyor bilmiyorum ama engin hepilerinin öne çıkması diğerlerinin kötü perforansı diye bir şey yok :)
orjinaline bakarsak nolan jenerike 3.isim yani nejattan da mert fırattan da önde bir isim ve abd de de en popüler ismi dizinin azıcık araştırıp yazı yazılmalı artık bilgi kirliliği yeter bu diziyle ilgili :)

başta beren olmak üzere hepsi şahane oynuyor

ama berenin ve nejatın kalitesi zaten ortada onların kaliteli oynayacağı belliydi

ama engin hepileride bu kaliteye ayak uydurarak sürpriz yapmıştır, 20 dakikadaki tuba fiyaskosu gibi kaliteyi bozmamıştır tebrik diyorum ..