NBC'den Yeni Mini Dizi "Rosemary's Baby"

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
1973601_10152350522935746_2113552471_o.png

1967 yılında Ira Levin tarafından kaleme alınan orman 1968 yılında yönetmenliğini Roman Polanski'nin yaptiği, başrollerin de Mia Farrow ve John Cassavetes oynadiği korku - gerilim filmi, NBC tarafından yaza özel 4 saatlik mini dizi olarak ekranlara getirecek.

4 saatlik mini dizide Rosemary karakterini canlandırması için Zoe Saldana ile anlaşilmişti. Dizinin hikayesi 1968 yılındaki filmden farklı olarak Paris'te geçicekte. NBC dizi için 10'sn'lik teaser yayınlasa da izleyenleri meraklandırmaya yetti.

Güncelleme
202dfbec09c57f83c2a0561f7181345c38bc041fda39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709f931069ff3b313732d1b0ea704b9d496.gif

Dizinin yayın tarihi belli oldu. Dizi 11 Mayıs(pazar) ve 15 Mayıs(perşembe) tarihleri arasında 2'şer saat ve 2 bölüm olarak yayınlancak.

İşte O Teaser;
(video ülkeye kapalı, başka video yuklendiğinde güncellenecek)

Dizinin konusu ise;
Genç bir çift, Rosemary ve tanınmak için çırpınıp duran bir aktör olan kocası Guy, New York(PARİS)'taki kötü şöhretli eski bir binaya taşınırlar. Rosemary yeni yaşantısından tedirgindir. Komşu evlerden tuhaf seslerin geldiği bir ortamda, bir gece rüyasında şeytansı bir varlık tarafından tecavüze uğradığı görür. Ardından hamile kalır. Bu arada Broadway'de güzel bir rol kapan Guy'un kariyeri yükselmeye başlar.

Son düzenleme:
Güncelleme: Dizinin tarihi belli oldu ve habere bilgiler eklendi.

Beğenilirse izlemem gerekir ama izlemek istemiyorum filmini izlemek istediğimden. :D

Film uyarlamaları moda oldu zaten bu ara.

Fargo da başlayacak yakında. 2-3 tane daha varmış yakın zamanda gerçekleşecek proje. :)
FX'de başlayacak olan yeni dizi Fargo'da mı uyarlama? 7 dk'lık gösterimi vardıda 1dk baktım kapattim:X Zaman kaybı olabilirle bilmem ama Suits'deki adam oynayacakmiş:X Suits'e hazırlık yapıyorum:A

FX'de başlayacak olan yeni dizi Fargo'da mı uyarlama? 7 dk'lık gösterimi vardıda 1dk baktım kapattim:X Zaman kaybı olabilirle bilmem ama Suits'deki adam oynayacakmiş:X Suits'e hazırlık yapıyorum:A
Evet filmini izlemiştim onun. Dizisine de bakmayı düşünüyorum, en azından ilk bölüme. Bizim Beter Call Saul da var. :D

Hmmm Fargoyu senin yorumun ve reytinge göre bakabilirim:X Kenarda dursun :X
İlk 11 eleştirmenden 89 puan almış. Kaliteli iş olacağı kesin, büyük ihtimalle mini dizi dalında Emmy'ye damgasını vurur ama filmle aynı giderlerse zevk alır mıyım bilmiyorum. :D

Tarzı True Detective gibi biraz o nedenle sevebilirsin bence. :)

İlk 11 eleştirmenden 89 puan almış. Kaliteli iş olacağı kesin, büyük ihtimalle mini dizi dalında Emmy'ye damgasını vurur ama filmle aynı giderlerse zevk alır mıyım bilmiyorum. :D

Tarzı True Detective gibi biraz o nedenle sevebilirsin bence. :)
Geceye doğru bi araştirayım:X Yok yok Emmy'de True Detective damga vuracak diğerleri bakıcak :F

Senin dizi tırt çıktı herhalde @Forumdash :D

Eleştirmenlerden 51 almış (kötü), IMDb'si şu an 6.1 (kötü), reytingleri de kötü. :)
Hemen tırt çıkınca bana yukleme diziyi, iyi çıksaydı şans verirdin :F
İndirdim ama bu gece izleyemem diğer dizilerin izlemediğim bölümleri var. Nesi olmamiş merak ettim bende(b)