NBC'den 5 Dizisine Yeni Sezon Onayı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'nın önde gelen kanallarından NBC'den dizilerini sevenler için iyi haber geldi. Kanalda yayın yapan ve hemen hepsi polisiye olan beş dizi yeni sezon onayı aldı.

Son olarak Super Bowl gecesi yüksek oranlara ulaşan ve bu gece ilk kez Perşembe akşamında yeni saatinde yayınlanacak olan The Blacklist üçüncü sezon onayını aldı. Böylece kanaldan diziye erken güven oyu gelmiş oldu.

Chicago Fire 4. sezon için yenilenirken onun spin-off projesi olan Chicago P.D. 3. sezon için yenilendi. Law & Order: Special Victims Unit 17. sezon için yenilenirken pek yüksek oranlar alamayan Grimm ise 5. sezon için yenilendi...

17 sezon derken? 😱

NBC dizileri güzeldir yazın bir araştırma yapayım belki birkaçına başlarım.

Bir Friends'i beğendin diye genelleme yapma bence o kadar da iyi değildir NBC dizileri.
Chuck da NBC dizisi değil miydi onu da biliyorum.
@yatutarsa

Zaten çok iyi demedim mutlaka böyle bir diziyi yapan kanal başka sağlam diziler de yapmıştır demek istemiştim.

Chuck da NBC dizisi değil miydi onu da biliyorum.
@yatutarsa

Zaten çok iyi demedim mutlaka böyle bir diziyi yapan kanal başka sağlam diziler de yapmıştır demek istemiştim.
Her kanalın var illa iyi dizileri.

Chuck'tan beri yok herhalde iyi dizileri.

İlla Friends gibi arıyorsan Seinfeld var bir başka kült dizi aynı dönemlerde ve ikisi de NBC.

Mike & Molly CBS'te @mrt-06

Her kanalın var illa iyi dizileri.

Chuck'tan beri yok herhalde iyi dizileri.

İlla Friends gibi arıyorsan Seinfeld var bir başka kült dizi aynı dönemlerde ve ikisi de NBC.

Mike & Molly CBS'te @mrt-06
Sen izliyor musun şuan NBC'den dizi?

Friends'i izlemeden önce duymuştum dediğin diziyi hiç duymadım o da mı komedi dizisi?

Hadi ya.
Hepsi birbirine benziyor bu kanalların.

bence bizim cnbc-e'nin logosu daha güzel...
Bunu diyeceğini tahmin etmiştim.

Sen izliyor musun şuan NBC'den dizi?

Friends'i izlemeden önce duymuştum dediğin diziyi hiç duymadım o da mı komedi dizisi?

Hadi ya.
Hepsi birbirine benziyor bu kanalların.

Bunu diyeceğini tahmin etmiştim.
Şu an izlediğim NBC dizisi yok. Bu sezon A to Z başlamıştım ama 3-4 bölümde bıraktım.

Evet o da ünlüdür aslında ama Friends çok daha ünlü tabii.

Hannibal inşallah 4. sezon onayı almıştır diye girdim konuya.

Hannibal inşallah 4. sezon onayı almıştır diye girdim konuya.
3 daha başlamadı çok acele ediyorsun ben hala forever la constantine in yeni sezon onayını bekliyorum
hannibal için erken

@OzaN ın saydığı dizilerden hiçbirini izlemiyorum sevenleri adına güzel gelişme diyip konuyu terkedeyim

Ben de izlemiyorum hepsi polisiye işte.

@Forumdash sevinecekti belki The Blacklist için ama zaten onun da sevinilecek pek yanı yok zaten kesin olan bir şeydi, malumun ilanı.

Black Sails 2. sezon başlamadan 3. sezon onayı aldı mesela. Hannibal'ın neyi eksik o da almalı.

Ben de izlemiyorum hepsi polisiye işte.

@Forumdash sevinecekti belki The Blacklist için ama zaten onun da sevinilecek pek yanı yok zaten kesin olan bir şeydi, malumun ilanı.
blacklist süperbowl un rüzgarıyla şişmiş gibi dediğine göre
dizi bayağı şanslı? @Forumdash bu diziye başlamamız için bayağı uğraşmıştı ama başaramadı
@sürgünüm le birlikte kendimizi diziden zor kurtarmıştık

Black Sails 2. sezon başlamadan 3. sezon onayı aldı mesela. Hannibal'ın neyi eksik o da almalı.
ama yani black sails in kalitesi apayrı
hannibal da güzel ama bir black sails değil
)

Hannibal'ın izleyicisi daha fazla forumda yabana atma. Her iki dizinin de tadı farklı. O kadar kötü dizi var ki bu diziler en az 5 sezon devam etmeli.