NBC, Skandal Sonrası Bill Cosby Projesini İptal Etti!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Dünyanın en saygı duyulan komedyenlerinden biri olan ve özellikle seksenli yıllardaki "The Cosby Show" ile bilinen Bill Cosby'nin bugünlerde başı büyük dertte. Daha önce hakkında tecavüz suçlaması yapılan 77 yaşındaki komedyenle ilgili son günlerde başka kişiler de tecavüz iddiasında bulundu. Yükselen bu iddialar karşısında NBC de kayıtsız kalamadı ve Bill Cosby projesini iptal etti.

Geçtiğimiz yaz aylarında Bill Cosby ve NBC arasında yeni bir komedi dizisi için yüksek miktarlar içeren bir sözleşmeye imza atılmıştı. NBC'nin iddialı yeni dizilerinden olması beklenen ve henüz ismi kesinleşmemiş dizi böylece daha başlamadan önce rafa kalkmış oldu.

Bu arada Bill Cosby'nin Netflix'te yayınlanacak olan özel şovu da geçtiğimiz günlerde iptal edildi.

Geçmiş olsun, adamın hayatı bir anda değişmiş resmen. Belki de "efsane" olarak akıllarda kalması daha iyi olur, belki bu işte de bir hayır vardır. Gerçi bu "tecavüz" iddiaları pek de hayra alamet değil, ama doğruysa müstehak ona. Yine de geçmiş olsun tekrar...

Son düzenleme:
O yaştaki adam kime tecavüz etmiş 😱 Taciz dense neyse derdim de tcavüz büyük iddia gerçekten
Yetişkin birine kalkışmamiştir heralde(b9

Sanırım iddialar 20 yıl öncesinde olduğuna dairdi. @Forumdash @xemrexxx

Valla doğru mudur bilemem ama keşke akıllarda efsane olarak kalsaymış. Bu yaştan sonra bu duruma düşmesi üzücü. Tabii iddialar doğruysa bu duruma düşmeyi de sonuna kadar haketmiş demektir orası ayrı.

Yıllar önce ki haberin devamı ben doğru olduğunu düşünmüyorum

Yok artık tecavüz mü.😱 Çok sarsıcı olmalı oyuncu için eğer doğru ise bilemem ama iftira ise zaten kendiside efsane bir şekilde oynayamazdı bence doğru olan iptal olması gibi.