Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Lakers.jpg


NBA'de şampiyon belli oldu. Final serisinin 6. maçında Los Angeles Lakers, Miami Heat'i 106-93 mağlup etti. Bu sonuçla seriyi 4-2'ye getiren Los Angeles Lakers, NBA'de şampiyonluğa ulaşmış oldu.

Lakers'ın şampiyonluğa ulaştığı maçta LeBron James ön plana çıktı. 28 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistle maçı triple-double yaparak tamamlayan LeBron James, final serisinin de MVP'si seçildi.

Bu şampiyonluk, birçok ilki de beraberinde getirdi. 17. şampiyonluğunu kazanan Los Angeles Lakers, ezeli rakibi Boston Celtics'i bu kulvarda yakaladı. Güncel durumda her iki takımın da 17 NBA şampiyonluğu bulunuyor. Lakers ve Celtics'in ezici üstünlüğünün bulunduğu bu alanda iki takımı, Golden State Warriors ve Chicago Bulls 6'şar şampiyonlukla takip ediyor.

Los Angeles Lakers'ı şampiyonluğa taşıyan LeBron James, kariyerinde dördüncü kez NBA finallerinde MVP seçildi. LeBron, bunu üç farklı takımda başaran ilk oyuncu oldu. Bu şampiyonluk aynı zamanda LeBron James'in kariyerindeki dördüncü şampiyonluk oldu. Daha önce 2012 ve 2013 yıllarında Miami Heat ile, 2016'da ise Cleveland Cavaliers ile şampiyonluk yaşamıştı.

Anthony Davis, şampiyonluğu helikopter kazasında yaşamını yitiren Kobe Bryant'a armağan etti. Davis açıklamasında, ''Kazadan bu yana tek yapmak istediğimiz şey bunu onun için kazanmaktı. Onu hayal kırıklığına uğratmadık'' dedi.

Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant da Instagram hesabından şampiyon olan Lakers'ı kutladı ve "keşke Kobe ve Gianna da görebilseydi" dedi:

VanessaBryant.jpg
 
  • Harika
Reactions: 12.Adam and MEnes

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
İNANDIK VE BAŞARDIK... BU YOLCULUĞUN BU SONLA BİTECEĞİNİ DÜŞÜNMEK HAYAL BİLE DEĞİLDİ SENE BAŞINDA. AMA ZAFER İNANANLARINDIR... ORTADA LEBRON JAMES GİBİ BİR ADAM VARSA UMUT VARDIR...