NBA ve diğer basketbol ligleri ile alakalı tüm yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Aferin aslan, arada bir işe yarıyorsun...
Övdün mü gömdün mü kardeşim, çılgın bir mesaj...Aferin aslan, arada bir işe yarıyorsun...
Hepsi var mesajın içeriğinde...Övdün mü gömdün mü kardeşim, çılgın bir mesaj...
Onu bunu bırak, Lakers ve LeBron&AD şampiyon olur mu...Hepsi var mesajın içeriğinde...
Yapacağım. Teknik, taktik, duygusal tüm detayları içeren uzuun bir mesaj...Uzun bir değerlendirme bekliyorum senden... @MEnes
Olabilitesi yüksek....Onu bunu bırak, Lakers ve LeBron&AD şampiyon olur mu...
Bekliyorum yiğidim, bekliyorum...Yapacağım. Teknik, taktik, duygusal tüm detayları içeren uzuun bir mesaj...
Onu bunu bırak, Lakers ve LeBron&AD şampiyon olur mu...
Lakers şampiyon olursa Boston ile durumu eşitliyor. Clippers şampiyon olursa Kawhi Toronto'dan sonra Clippers'a da ilk şampiyonluğunu getirecek. Batı finalinde AD ile PG'yi yanlarına almış Lebron-Kawhi kapışmasını görmek istiyorumOlabilitesi yüksek....
Evet, hem LeBron hem Kawhi için gerekli zehirli oklar atılmış. İkisi için de geçmiş olsun şimdiden...Lakers şampiyon olursa Boston ile durumu eşitliyor. Clippers şampiyon olursa Kawhi Toronto'dan sonra Clippers'a da ilk şampiyonluğunu getirecek. Batı finalinde AD ile PG'yi yanlarına almış Lebron-Kawhi kapışmasını görmek istiyorum
Curry'nin de sakatlanmasıyla beraber böyle bir ihtimal artık %0.1 bile değil. GSW'ye tanking yolları gözüktüEvet, hem LeBron hem Kawhi için gerekli zehirli oklar atılmış. İkisi için de geçmiş olsun şimdiden...
Yalnız Utku beyciğim içten içe GSW finale çıksın ve Los Angeles’ın iki takımı elensin istiyorsunuz değil mi, hadi itiraf edin.
GSW bitmiş Utku beyciğim.Curry'nin de sakatlanmasıyla beraber böyle bir ihtimal artık %0.1 bile değil. GSW'ye tanking yolları gözüktü
Bu arada Lakers benim NBA'de ilk takımım Şerlok beyciğim. Curry yokken Kobe vardı. Şimdi Lebron'un gelişiyle bir miktar soğusam da yine de destekliyorum Lakers'i
Sempati duymayan olmaz mı ya Lakers'ın taraftarı olduğu kadar düşmanları da var, NBA'in en büyük iki kulübünden biri neticede Destekliyoruz dedik ya işte, ama ben Lebronsuz bir Lakers'ı tercih ederimGSW bitmiş Utku beyciğim.
O çoğu insan için geçerli zaten Utku beyciğim, Lakers’a sempati duymayan kimseyi görmedim henüz. LeBron da değil sadece, Davis de geldi. Destekleyin artık şu takımı...
Ya kardeşim kır şu inadını artık. NBA’in gelmiş geçmiş en iyi takımlarından birine, yine NBA’in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisi gelmiş. Bir adet daha çok iyi oyuncu aldık. GSW bitik durumda, desteklememen için hiçbir sebep kalmadı.Sempati duymayan olmaz mı ya Lakers'ın taraftarı olduğu kadar düşmanları da var, NBA'in en büyük iki kulübünden biri neticede Destekliyoruz dedik ya işte, ama ben Lebronsuz bir Lakers'ı tercih ederim
Şerlok beyciğim 3 mesajdır desteklediğimi söylüyorum hala bana destekle diyorsun Lakers'ı destekliyorum ama Lebron'u desteklemiyorum kardeşim defolsun gitsin takımdan da şu sen ve adaşın @MEnes gibi çakma Lakersliler bıraksın takımıYa kardeşim kır şu inadını artık. NBA’in gelmiş geçmiş en iyi takımlarından birine, yine NBA’in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisi gelmiş. Bir adet daha çok iyi oyuncu aldık. GSW bitik durumda, desteklememen için hiçbir sebep kalmadı.