NBA 2K12 yeni trailer yayınlandı.

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Piyasanın tartışmasız en iyi basketbol oyunu olan NBA 2K serisinin yapımcıları 2K Sports, oyunun ilk tanıtım videosunu, Dallas Mavericks ile Miami Heat arasında oynanacak NBA Final serisinden önce yayımladılar. Videoda oyun içinden akıl almaz görüntülerle birlikte muhtemelen en önemli detay olarak kabul edilebilecek olan bir cümle akıllara hemen basketbol efsanesi Michael Jordan'ı getirdi.

"The Greatest Will Be Back With A Vengeance" yani "En iyi, büyük bir şiddetle geri dönüyor" olarak çevirebileceğimiz bu cümle, akıllara hemen "Michael Jackson geri mi dönecek?" sorusunu getirdi. Bizim burada yaptığımız bir nevi tahmin ama en iyi dediklerinde aklımıza NBA 2K serisi ve Michael Jordan dışında başka bir şey gelmiyor açıkcası. İşte tanıtım videosuyla NBA 2K12:

YouTube - ‪NBA 2K12 Finals Commercial (Official)‬‏

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yine mükemmel gözüküyor. Bence açık ara en iyi spor oyunu durumunda şu an...

M.Jordan ile ilgili ne denilmek istediğini anlamadım. Bu yıl zaten Michael Jordan özel bölümü vardı...

Konuya video görünür olarak eklenmiştir.
Merakla beklediğim oyunlardan 2004'ten beri NBA Live oynayan biriydim,son yıllarda 2K'yı keşfettim ve gerçektende çok iyi bir oyun serisi.